رضا صیادی مدیر عامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به اهمیت اجرای نوآورانه مبلمان شهری و نیاز پایتخت و شهروندان به تغییرات خلاقانه، گفت: یکی از مهمترین آن نیازها خاصیت تعاملی بودن مبلمان است که بتواند با مردم ارتباط و سرگرمی ایجاد کند و زمان استفاده مردم از مبلمان شهری را بالاتر ببرد.
مدیر سازمان زیباسازی با بیان اینکه پنج دانشگاه مطرح کشور با ایدههای خلاق در این کارگاه مشارکت بالایی داشتهاند، افزود: تلاش سازمان زیباسازی این است که؛ آثار برگزیده این کارگاه را پس از داوری و انتخاب، نمونهسازی و پس از ارزیابیهای میدانی به تولید انبوه رسانده و در مراکز بیست و دوگانه شهر تهران جانمایی کند.
به گفته صیادی، این کارگاه مقدمه جشنواره بزرگتری است که در نیمه دوم سال با نام جشنواره مبلمان شهری برگزار میشود.
علی صارمی معاون فنی و طرحهای شهری سازمان زیباسازی شهرتهران نیز گفت: امروزه اگر در فضای شهری طراحی مناسبی داشته باشیم به زیبایی و آرامش شهر و شهروندان کمک خواهد شد.
صارمی در ادامه با آرزوی اینکه شرکتکنندگان این کارگاه از طراحان آینده مبلمان شهری خواهند بود گفت: راهبری دانشجویان توسط اساتید به گونهای است که در طراحها به عواملی همچون، کارکرد مبلمان در فضاهای شهری، زیبایی، هویتمند بودن اثر، رنگ، ظرفیت و بافت مناطق و محلات، هماهنگی با محیط، ایمنی، اقتصادی بودن و سهولت المانهای طراحی شده، توجه ویژه صورت گیرد.