معصومه آمره ، با اشاره به اینکه تمرکز شهرداری و شورای اسلامی شهر قم بر پیشرفت شهر در بخش هوشمندسازی است،عنوان کرد: با پشتوانه مردمی و استمرار نظارت شورا در حوزه هوشمندسازی شهر، پیشرفتهایی حاصل شده است و اعتبار بودجهای در مکانیزاسیون سیستم حمل و نقل و «قم کارت» بیش از ۹۱ درصد محقق شده است.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر قم با بیان اینکه عمده فعالیت سازمان فاوا در زمینه تجهیز و ارتقای زیرساختی بوده است، اضافه کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ مبلغ ۴۰ میلیارد ریال تجهیزات سخت افزاری خریداری شد و بیش از ۲۵۰ میلیارد ریال در حوزه توسعه شبکهها هزینه شد که کمک شایانی در امر هوشمندسازی و سرعت در خدمترسانی بود.
آمره با اشاره به مشارکت سازمان فاوا با سازمانها و نهادهای دیگر، گفت: همکاری، اجرا و پیادهسازی طرحهای مختلف با پلیس راهور، سازمان اتوبوسرانی، توسعه زیرساختهای الکترونیک پارگینکها، سازمان آرامستانها، آتشنشانی و... بخشی از فعالیتهای فاوا در ارتقای سطح خدمترسانی بوده که با وجود پیشرفتهای محسوس این سازمان تازه تاسیس، اما توقعات و انتظارات شورا بسیار بیشتر از این سطح است.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر قم افزود: در بودجه سال گذشته ۹۶ درصد بودجه تخصیص یافته سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات محقق شده که این مبلغ بیش از ۵۲۳ میلیارد ریال میاست.
او اضافه کرد: نوسازی برق بدون وقفه (UPS)، اجرا و پیاده سازی سیستم تلفن یکپارچه شهرداری (VoIP) و اجرای زیرساخت بیسیم مبتنی بر سیستم PoC تعدادی از مهمترین برنامههای فاوا در سال گذشته بود.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اینکه پروژه هوشمندسازی قم در سال ۱۴۰۲ با برنامههای پیش بینی شده سرعت میگرد، گفت: احداث رصدخانه شهری با نگاه به بصری سازی آمار و تحلیلها و ترسیم قم درآینده بسیار اهمیت خواهد داشت چرا که این رصدخانه فراتر از یک سامانه فعالیت دارد و بهصورت لحظهای بر اساس دادهها تحلیلهای شهری را ارائه میدهد که این موضوع در تصمیمگیریهای مدیران شهری و استانی بسیار مؤثر خواهد بود.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر قم بیان کرد: ایجاد ایستگاههای اختصاصی هوشمند سازی در زمینه کنترل آلودگی، اطلاعات ترافیکی و ... موضوعات دیگر کمیته فناوری و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر قم است