محمدرضا فرزین در نشست ماهانه با مدیران عامل شبکه بانکی با بیان اینکه تسهیلات خرد نقش مهمی در رفع مشکلات مردم دارد و بانکها نباید مردم را در این مسیر دچار مشکل کنند گفت: بانکها بایستی نسبت به پرداخت سهمیههای ابلاغی در خصوص تسهیلات تکلیفی و همچنین تسهیلات خرد طبق قانون متعهد باشند.
فرزین با اشاره به سختگیری برخی شعب بانکها در اخذ ضامن بیش از حد برای پرداخت تسهیلات تکلیفی و خرد گفت: طبق قانون پرداخت تسهیلات تکلیفی با یک ضامن باید انجام شود، لذا اگر بانکی منابع برای پرداخت تسهیلات ندارد آن را اعلام کند منتها معطل کردن مردم در بانکها به بهانه ضامن صحیح نیست.
رئیسکل بانک مرکزی با اشاره به التهاب و اضطراب در بازارهای پولی و مالی کشور در ماههای پایانی سال گذشته گفت: انتظارات منفی نقش مهمی در ایجاد این التهابات داشتند که باعث ایجاد حباب در بازارها شد، اما خوشبختانه پس از گذشت ۲ ماه از سال جاری وضعیت بهتر شده و بازارها اعم از ارز، بورس، طلا و ... به سمت آرامش و ثبات حرکت کرده اند.
فرزین افزود: با مجموعه تدابیر اتخاذ شده شاهد ثبات در بازار ارز هستیم و حباب ارز در حال کاهش است و با تداوم این روند حباب سایر بازارها نیز کاهش پیدا خواهد کرد، انتظارات تعدیل شده و در آینده وضعیت مناسبتری خواهیم داشت.
رئیسکل بانک مرکزی با اشاره به هدف گذاری رشد ۲۵ درصدی نقدینگی در سال جاری گفت: تشدید انضباط پولی یکی از اولویتهای اصلی بانک مرکزی در طول سال خواهد بود.
فرزین با تاکید بر اینکه برنامه اصلاحی برای رفع ناترازی هر بانک توسط بانک مرکزی تهیه شده است گفت: بانکها در کنترل تورم و رشد تولید نقش مهمی دارند بر این اساس بانک مرکزی اجرای برنامههای اصلاحی برای رفع ناترازی بانکها را دنبال میکند و تعیین تکلیف بانکهای ناتراز تا شهریور ماه سال جاری انجام خواهد شد.
رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: کنترل اضافه برداشت بانکها از برنامههای جدی بانک مرکزی در سال جاری است و بانکها بایستی از طریق افزایش سرمایه، فروش داراییها و ایجاد تنوع در روشهای تامین منابع در راستای انضباط پولی و کاهش ناترازی اقدام کنند.
فرزین همچنین نظارت بر شعب خارج از کشور بانکها و تدوین استراتژیهای جدید برای افزایش کارایی آنها را مهم دانست و تاکید کرد: این شعب میتوانند به نهادهایی برای جذب سرمایه خارجی تبدیل شوند و لازم است نظارت دقیقتر و جدی تری در قبال ماموریتها و شرح وظایف و نیروی انسانی آنها انجام گیرد.
وی همچنین بر ضرورت نظارت بانک مرکزی بر شرکتهای وابسته به بانکها تاکید کرد و گفت: هر کجا پول سپرده گذاران مورد استفاده قرار میگیرد بانک مرکزی هم باید ورود و نظارت کند؛ لذا بر این اساس ضوابط مشخصی برای نظارت بانک مرکزی بر شرکتهای زیرمجموعه بانکها تدوین خواهد شد.
بر اساس این گزارش در این نشست برخی از مدیران عامل بانکها نیز دیدگاههای خود را درباره اصلاح نظام بانکی بیان کردند.
از شهدا مخصوصا شهید بزرگ تندگویان خجالت بکشید! شهدا ناظر اعمالتان هستند و قطعا جواب بی مسئولتیتان را نه در آخرت بلکه در همین دنیا می دهید.
آه مردم زجر کشیده و مظلوم آبادان و خرمشهر خونین شما را می گیرد.قطعا
خداوکیل این نظرها بازتابی داره؟
کسی درد مردم میشنوه؟
مگه نمیگین وام هست خب کدوم بانک وام دار
فعلا خبری نیست
شعارِ قشنگیه.
تهش هم راهکار ندادن وامو یاد بانکیها داد . گفت بگن نداریم و خلاص. دیگه سر تعداد ضامن چونه نزنن.
(چرا ایموجی یا همون شکلک پیام رو فعال نمیکنید خیلی لازمه)
خب این وظیفه تویه برای کی سخنرانی می کنی
پاشو تو 4 تا بانک سر بزن نظارت کن میفهمی که همش پارتیه
اونوقت آقای فلان وفلان فقط بلدن شعار دروغ بدن
میخاستم مطلبی رو به عرض شما برسانم،بنده در شهرستان همدان در اسنپ مشغول کار هستم،ولی الان این برنامه باز نمیکنه و علتش رو هم شرایط وقوانین جدید وضع شده توسط اسنپ اعلام میکنه و کاربر باید گذینه شرایط رو مطالعه کردم و پذیرفتم رو بزنه تا برنامه باز بشه ولی شما هرچه سعی کنید قوانین باز نمیشه که مطالعه کنید و در آخر باید به ناچارگذینه مطالعه کردم و موافقم رو بزنید تا وارده برنامه بشید،لطفا پیگیری بفرمایید،متاسفانه این شرکت خیلی در حق مردم اجعاف میکنه،که خدا یی نکرده حقی پایمال نشه بازم ممنون که دق دقه مشکلات مردم رو دارید به خدا میسپارمتان
چرت بلغور نفرما
رییس جمهور هم گفت برنامه مدون جهت عادلانه کردن حقوق کارمندان داریم
ولی متاسفانه بعد از اون اظهار نظر بی عدالتی فاحش تر و وحشتناک تر شد ؟؟؟؟!!!!
برای گرفتن حتی ۵میلیون باید فرزین که خوبه تبزین ببری بانک .
کجای کاری مردحسابی .بانک ها دارند حکومت داری میکنند خودشان را چسباندن به وام های تبصره ایی و حسابی کاسبی میکنند .واقعیت چیز دیگری است .دلت را به چی خوش کردی ودستور چه چیزی را صادر میکنی .امضا های تان مستقیم توی سطل آشغال بانک هاست
باشگاه خبر نگار برو توی بانکها از مردم سوال کن
طرف مدیر نمیدونم کجاست همراه شو تو بانک منو ک نوبت م بود کنار زد با شانه ش
ب کارمند یواش میگه اقای مدیر فلان جا هس ایشون ، کار مارو زود راه بندازین؟
اخه چرا؟؟ آقای بانکی اینطور رفتار میکنین
مشتری چه کارگر چ بقال و غیره حق نوبت داره باید محترم شمرده شه
البته کارمند بانک گفت نوبتی بگیرین
ولی خدا میدونه چ خدماتی میخواست بگیره!!
ولی برای گرفتن وام کفش آهنی لازمه وام بآشه برا آقا زادهاتون
متاسفانه مسئولین شعارهای قشنگی می دهند
احتمالا دویست سال دیگه به نتیجه میرسه