محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور ظهر امروز (پنجشنبه) در جلسه با فعالین مردمی مراسم اربعین با بیان اینکه برگزاری مراسم اربعین از جهات گوناگون مذهبی، سیاسی و بین المللی دارای اهمیت فراوان است، اظهار کرد: باید هم به لحاظ سختافزاری و زیرساخت و هم به لحاظ نرم افزاری به بالاترین سطح آمادگی و هماهنگی برسیم تا این مراسم معنوی با حداقل مشکلات و به بهترین شکل ممکن برگزار شود.
معاون اول رئیس جمهور مشارکت دادن مردم و استفاده از ظرفیتهای مردمی را گامی مهم و موثر در پیشبرد هرچه بهتر امور برشمرد و گفت: همانطور که در بخشهای مختلف، با حضور مردم، کارها بهتر جلو رفته است، هدف دولت، مردمی سازی برگزاری مراسم اربعین است و مدیریت و اجرای برنامههای اربعین با اتکاء بر ظرفیتهای مردمی و گروههای جهادی میتواند مسائل و مشکلات را به حداقل رسانده و زمینه برگزاری هرچه بهتر این مراسم را فراهم کند.
وی تصریح کرد: مراسم اربعین امسال در شرایطی برگزار خواهد شد که از نظر آب و هوا با گرمای شدیدتری نسبت به سال گذشته مواجه خواهیم بود و بر اساس پیش بینیها جمعیت بیشتری از زوار نسبت به سال قبل در این مراسم شرکت خواهند کرد و این امر ایجاب میکند که از هم اکنون برنامه ریزی دقیق و منسجمی برای برگزاری مناسب این مراسم داشته باشیم.
وی با تاکید بر لزوم سازماندهی امکانات مناسب هم در پایانههای مرزی کشور و هم در خاک عراق، گفت: باید تلاش کنیم با اتکاء بر دانش و تجارب سالهای گذشته، مشکلات و مسائل به حداقل ممکن کاهش یافته و کاستیها اصلاح شود.
معاون اول رئیس جمهور تشکیل ستاد دائمی اربعین را پیشنهادی مثبت ارزیابی و بیان کرد: اگر ستاد دائمی اربعین تشکیل شود، ساماندهی مسائل و برنامهریزیها با تمرکز بیشتری انجام میشود و پیگیری مسائل به صورت مستمر در طول سال دنبال خواهد شد.
مخبر از فعالین مردمی مراسم اربعین خواست تا جلسه آتی ظرفیتهای خود را برای مشارکت فعالین مردمی و گروههای جهادی احصاء کنند تا نسبت به نحوه و میزان مشارکت فعالین مردمی در اجرای برنامهها و برگزاری مراسم اربعین تصمیم گیری شود.
در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین پناهیان نیز با تاکید بر لزوم استفاده حداکثری از ظرفیتهای مردمی در برگزاری مراسم اربعین گفت: دولت و نهادهای حاکمیتی باید نقش حمایتی و تسهیل گری داشته باشند و اجرای برنامهها را به مردم و گروههای جهادی بسپارند.
در این جلسه هر یک از فعالین مردمی مراسم اربعین گزارشی از مسائل و مشکلات سالهای گذشته ارائه و پیشنهاداتی در جهت رفع کاستی و مسائل موجود مطرح کردند.
خواهشاً قیمت خودرو را بررسی کنید چرا در کمتر از یک سال قیمت خودرو در بازار ۴ برابر شد؟ چرا دولت و مجلس طرح هایی چون مالیات بر عایدی سرمایه؛ واردات خودرو کارکرده و واردات خودرو آزاد برای عموم را اجرایی نمی کنند؟ این است وعدهای مجلس و دولت؟ آیا حق مردم ایران این است که خودرو را با این کیفیت و این قیمت بخرند؟
درکربلا را دارد
همش واردات شده
یه چیز یاد جونها بدید