رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به ابلاغ قانون جهش تولید دانش بنیان و تمایل واحد‌های صنعتی در استفاده از توان دانشگاه‌ها گفت: آمادگی داریم بستر همکاری متقابل را توسعه دهیم.

محمدرضا پور ابراهیمی پس از بازدید از دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان و نشست با هیئت رئیسه و روسای دانشکده‌ها و پژوهشکده‌ها افزود: با توجه به اینکه استان کرمان دارای شایستگی‌های بسیار وسیعی در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان است، مقرر شد، با تشکیل کارگروهی تخصصی فهرست اقلام، کالا‌ها و خدمات مورد نیاز و طرح‌های پیشنهادی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی در قالب یک کارگروه مشترک بین نمایندگان و مدیران واحد‌های صنعتی و هیئت رئیسه دانشگاه طی یک ماه آینده جمع بندی شود.

او بیان کرد: پس از این مرحله طی ۲ ماه آینده و پس از نشست اول امیدواریم که شاهد عقد قرارداد‌های قابل توجهی بین واحد‌های صنعتی و مجموعه‌های وزارت علوم به ویژه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته باشیم.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به ابهام‌ها در نحوه تخصیص بودجه بابت امکانات پارک وابسته به دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان و پارک استانی مقرر شد از طریق وزارت علوم پیگیری‌های لازم انجام شود تا ردیف اعتباری مستقل برای پارک استانی به صورت مجزا اختصاص یابد.

پور ابراهیمی افزود: ما هم کمک خواهیم کرد و از طرف دیگر پارک باسابقه دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، مسیر خودش را با همان رویکرد در شرایط رقابتی جدید تعریف می‌کند و ادامه خواهد داد.

او تصریح کرد: با توجه به پیگیری‌های مراکز دانشگاهی دیگر و ضرورت‌هایی که در استان بود از پارسال تاسیس پارک دوم علم و فناوری با ظرفیت استانی به تایید وزارت علوم رسید و مصوبه آن ابلاغ شد که کار ایجاد آن هم شروع شده است.

پور ابراهیمی اظهار امیدواری کرد، با فعالیت هر ۲ پارک، ظرفیت‌های استفاده از شرکت‌های دانش بنیان، محصولات و بنگاه‌های فناور در استان کرمان که به شدت نیازمند توسعه فعالیت‌های صنعتی، معدنی، کشاورزی و بخش‌های دیگر هستیم، توسعه یابد.

 

او افزود: این دو پارک به صورت مستقل با اعتبارات مستقل و با مدیریت مستقل می‌توانند به رقابتی کمک کنند تا در استان ظرفیت‌های بسیار بهتری را در خدمت شرکت‌های دانش بنیان قرار دهیم.

پورابراهیمی بیان کرد: حضور ۱۶۰ عضو هیئت علمی جوان و توانمند در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته با رتبه ۱۹ در بین دانشگاه‌های کشور جایگاه ویژه‌ای به این دانشگاه داده است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ظرفیت‌های خوبی در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان ایجاد شده و البته در کنار این ظرفیت‌ها نواقصی در تجهیزات، امکانات و زیرساخت‌ها وجود دارد، که امیدواریم بتوانیم با همکاری دستگاه‌های مرتبط، مدیریت استان و وزارت علوم به تامین تجهیرات آن کمک کنیم.

او با ناکافی خواندن میزان قرارد‌های بیرونی دانشگاه افزود: امکان همکاری گسترده بین دانشگاه تحصیلات تکمیلی با مراکز صنعتی و معدنی از موارد بسیار مهمی بود که پس از بازدید در جلسه امروز مطرح شد.

در ابتدای این نشست حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان با برشمردن دستاورد‌ها و ظرفیت‌های این دانشگاه خواستار تخصیص بودجه کافی و تامین تجهیزات شد.

همجنین هادی بیت الهی رئیس پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی با اشاره به توان علمی، پژوهشی و خودباوری اعضای هیئت علمی بر حمایت‌های فرادانشگاهی بر افزایش طرح‌های بیرونی دانشگاه تصریح کرد.

روح الله فدایی نژاد معاون دانشجویی درخواست جذب سرمایه گذار برای تاسیسات ورزشی را مطرح کرد و فرشید کی‌نیا رئیس پارک علم‌و‌فناوری خواستار کمک به بازاریابی محصولات شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فتاور شد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی کرمان در جوار شهر ماهان در ۲۷کیلومتری مرکز استان کرمان قرار دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.