کوچکی نژاد گفت:دولت در زمان بررسی بودجه و تعیین حقوق و دستمزد سالیانه تاکید داشت که مجلس بیش از ۲۰ درصد رشد حقوق تعیین شده را افزایش ندهد.

جبار کوچکی نژاد با اشاره به گرانی قیمت کالا‌های اساسی مردم و عدم مدیریت بازار‌هایی مانند طلا و ارز در کشور بیان کرد: عمده مسائل اقتصادی به صورت زنجیر وار به هم وابسته هستند.معمولا پس از افزایش قیمت ارز و طلا قیمت خودرو و کالا‌های اساسی مردم افزایش پیدا می‌کند و متاسفانه قیمت تمامی کالا‌ها یک نوع چسبندگی داشته و به هم وابسته هستند؛ به عنوان مثال وقتی قیمت مرغ افزایش پیدا می‌کند سایر اقلام هم با رشد قیمتی مواجه می‌شوند؛ بنابراین فقط یک قلم کالا رشد قیمتی نداشته و هر گونه افزایش اقلام روی اقلام دیگر تاثیر گذار بوده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاثیر جو روانی در زمینه افزایش قیمت کالا‌ها اظهار کرد: این جو روانی باعث شده تا برخی کالا‌ها با افزایش قیمت مواجه شود. حتی افزایش قیمت خودرو باعث شده در گرانی کالا‌های اساسی دیگر تاثیرگذار باشد به نوعی بازار‌ها با التهاب روبرو می‌شوند؛ به عنوان مثال در حال حاضر قیمت مرغ به حدود ۸۰ هزار تومان رسیده است و این یعنی قیمت مرغ بیش از ۲۰ درصد افزایش داشته است.

این نماینده مجلس تصریح کرد: دولت در زمان بررسی بودجه و تعیین حقوق و دستمزد سالیانه تاکید داشت که مجلس بیش از ۲۰ درصد رشد حقوق تعیین شده از سوی دولت در لایحه بودجه، را افزایش ندهد و اگر این اتفاق رخ دهد، سال جدید با تورم بیشتر کالا‌ها مواجه خواهیم شد. از این رو مجلس به استدلال اقتصادی دولت توجه کرد و حقوق‌ها را به همان میزان ۲۰ درصد که دولت خواست افزایش داد تا براساس وعده دولت، رشد تورمی چندانی برای کالا‌ها سال جدید شکل نگیرد، اما متاسفانه با این وجود، تورم شکل گرفته در دو ماهه ابتدای سال جدید، نشان داد که رشد تورم بالا است و عملا مهار رشد نرخ تورم بطور موثر انجام نشده است.

کوچکی نژاد با بیان اینکه افزایش قیمت کالا‌ها معیشت مردم را سخت کرده است، اظهار کرد: در حال حاضر بازنشستگان نسبت به دریافتی خود به شدت گلایه دارند. همین ابتدای سال ۲۰ الی ۳۰ درصد تورم افزایش پیدا کرد و عملا تاثیر افزایش حقوق سالیانه کم شد البته می‌دانم مسئولان دولتی هم برای رفع مشکلات تلاش می‌کنند، اما باید برای کوتاه مدت و مهار تورم برنامه موثر داشت. 

این نماینده مجلس بیان کرد: دولت باید قیمت کالا‌های اساسی را براساس نرخ شهریور سال ۱۴۰۰ تعیین کرده و توزیع کند، البته این اقدام، اقدامی سخت است، اما همین اقدام زندگی مردم را رونق می‌دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
تحلیل اقتصادی در زمان قدیم داد و ستد پایاپای انجام میگرفت این چه تحلیلی عجب ؟ موضوع حقوق کمتر بدهند کمتر تورم صورت میگیرد یعنی گرانی و تورم از اقتصاد نیست بلکه به جیب مردم نگاه میکنند بایک دست می پردازند و بادست دیگر از جیب بیرون میکشند راستی چرا قیمتها همیشه بعداز گرانی خانمانسوز چندماهی نسبتا رشد نمیکند و یکدفعه طلا و دلار ٢برابر میشود چون مثلا بازار آزاد شروع به احتکار کالا و جذب سرمایه های ملت در نزد صندوقها خخخخخ میشود و یکدفعه دلال با یک بهانه و صد بهانه افزایش قیمتها و دولت هم ناراحت میشود و طلا های ذخیره آقای احمدی نژاد در اثر فروش نفت در بانک مرکزی گذاشته بودند به سکه تبدیل میکند و برای آرام کردن بازار میفروشد در باز است حیای گربه چرا؟
Iran (Islamic Republic of)
ولی
۱۶:۴۸ ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
با کامات وآمارها بازی نشه حقوق بگیر همیشه از تورم عقب هست وهیچ مسئولی هم برای معیشت حقوق بگیر کاری نمیکنه.میدونید چرا چون تصمیم گیرندگان هیچوقت دریافتی 8میلیونی نداشتند.همگی از حقوق بالایی برخوردارند وکمبودن حقوق را لمس نمیکنند.یک بازنشسته که 30 سال برای کشور از عمر خودش گذاشته واکنون دیگه توان فعالیت نداره با داشتن عروس ونوه و......هزاران هزینه دیگه که یک شخص با سن بازنشستگی با انها روبروست.نباید بتواند حداقلهای زندگی اش را بدون دغدغه تامین کنه؟؟متاسفانه این دولت واون دولت واین مجلس واون مجلس هیچکس بفکر حقوق بگیر نیست .وصحبتها فقط برای سرگرمی وپرت کردن حواسها وجنبه تبلیغاتی داره.امیدوارم روزی برسه که مسئولین واقعا برای مردم کار کنند .نه برای قشر خاص ودوستان سرمایه دار که هرروز با تصمیمات وبدعملی مسئولان فربه تر میشوند برعکس حقوق بگیر
آخرین اخبار