مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: این جمعیت پارسال در مجموع ۸۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال به بیماران نیازمند در نقاط مختلف این استان کمک کرد.

حمید قویدل مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل با تشریح اهداف و اقدامات جمعیت هلال احمر گفت: در جمعیت هلال احمر به عنوان یک جمعیت داوطلب آموزش داوطلبان و امدادگران در بالاترین سطح قرار دارد و این جمعیت به روزترین آموزش‌ها را ارائه می‌کند.

وی با بیان اینکه جمعیت هلال احمر با تجربه‌ای حدود یکصد ساله امروز به درخت تنومندی تبدیل شده است، اظهار کرد: قبلا شعار هلال "احمر هر خانواده ایرانی یک امدادگر" بود، اما امروز شعار ما این است که هر خانواده ایرانی باید یک گروه امدادی باشد به این معنی که سطح تاب‌آوری تمامی خانواده‌های ایرانی افزایش یابد و نه تنها در حوادث طبیعی بلکه در تمامی حوزه‌ها از جمله اجتماعی، فرهنگی و حوادث غیر طبیعی آمادگی لازم برای مقابله را داشته باشند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل جمعیت هلال احمر بعد از نیرو‌های نظامی قوی‌ترین سیستم مخابراتی را دارد و با سیستم‌های ارتباطات رادیویی تمام کشور تحت پوشش می‌دهد. بسیاری از استان‌ها از سیستم آنالوگ عبور کردند و ما هم به دنبال این هستیم این برنامه را در استان اردبیل اجرا کنیم.

وی اضافه کرد: در دنیا حدود ۴۲ نوع حادثه شناسایی شده است که از این تعداد در ایران ۳۲ مورد رخ می‌دهد و استان اردبیل هم از استان‌هایی است که در معرض انواع حوادث است به طوری که در همین هفته‌های اخیر در یک منطقه استان شاهد بارش برف بودیم، در یک منطقه سیل جاری شد، در بخش دیگر خشکسالی حاکم شده است.

قویدل امدادرسانی جاده‌ای را بخش مهمی از امدادرسانی هلال احمر عنوان کرد و گفت: امداد رسانی در جاده‌ها با همکاری و هماهنگی اورژانس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه انجام می‌شود. شرایط امدادرسانی در جاده‌های استانمطلوب است در عین حال باید با اصلاح و تعریض مسیرها، اصلاح نقاط حادث خیز و البته تغییر رفتار ترافیکی حوادث و تلفات را در جاده‌های استان کاهش دهیم.

وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به اینکه ماموریت جمعیت هلال احمر تسکین آلام بشری فارغ از هر نژاد و آیینی هست، ما به عنوان یک استان مرزی باید آمادگی لازم را در این زمینه هم داشته باشیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل افزود: بعد از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، در جریان درگیری‌های ارمنستان و جمهوری آذربایجان جمعیت هلال احمر ایران ۹ اردوگاه بزرگ در جمهوری آذربایجان دایر کرد که این اردوگاه‌ها مدت زمان طولانی فعال بودند. در سال ۱۹۹۱ هم زلزله بزرگی در ارمنستان رخ داد ک تمام این کشور را تحت تاثیر قرار داد و جمعیت هلال احمر ایران در این حادثه هم وارد عمل شد.

قویدل گفت: در جریان زلزله خوی در استان آذربایجان غربی جمعیت هلال احمر استان اردبیل با استعداد ۱۳ تیم امدادرسانی به عنوان نخستین تیم امداد رسان در فیرورق این شهرستان حضور یافت و موثرترین امدادرسانی را ارائه کرد به طوری که جمعیت هلال احمر اردبیل تنها مرکزی بود که موفق شد کمک‌های بین المللی هم برای زلزله زدگان خوی جمع آوری کند و این کمک‌ها در قالب کاروان‌هایی به مردم آسیب دیده ارائه شد.

وی با تقدیر از همراهی مردم نوعدوست استان، اظهار کرد: مردم و خیرین استان اردبیل در مجموع بیش از ۴۰ میلیارد ریال نیز به صورت نقدی و غیرنقدی به زلزله زدگان خوی کمک کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل اضافه کرد: در زلزله ترکیه هم جمعیت هلال احمر استان اردبیل با استعداد ۲۵ امدادگر در قالب تیم‌های تخصصی درمان اضطراری، آواربرداری و اسکان به همراه تیم آذربایجان شرقی به عنوان نخستین در شهر اصلاحیه این کشور مستقر شد.

منبع ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار