معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت : یکی از مهمترین آثار و برکات زکات از بین بردن فقر است و برای بهره مندی از این برکت باید زکات را در جامعه بیش از پیش ترویج کنیم.

حبیب الله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) امروز (۲۱ اردیبهشت) در همایش علمی، ترویجی و تکریمی زکات که با حضور جمعی از مسئولین کشوری و استانی و نمایندگانی از مودیان، عاملین و مبلغین زکات استان کرمانشاه در محل سالن همایش دانشکده صنعتی کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه زکات در کشور محجور مانده گفت : سال ۱۳۹۶ رهبر معظم انقلاب عنوان کردند که به خاطر غفلت و کم کاری که نسبت به فریضه زکات و ترویج آن داشته ایم باید به عفو خداوند پناه ببریم و آمار زکات جمع آوری شده هم موید آن است که تا رسیدن به حد مطلوب فاصله بسیاری داریم.

وی با اشاره به آثار با برکت زکات در کاهش فقر جامعه گفت: زکات آثار مختلف اخلاقی، اجتماعی و... دارد، اما اثرات اقتصادی آن امروز بیش از پیش درجامعه نمایان است و باید در جهت ترویج بیش از پیش آن اقدام کنیم.

وی افزود: دین اسلام منهای فقر است و فقر در اسلام یک امر مذموم است، اما در همین دین فرد فقیر جایگاه محترمی دارد و تاکید شده که ضمن احترام به فقرا باید برای رفع فقر آن‌ها تلاش شود.

آسوده گفت: یکی از موثرترین راه‌های کاهش فقر پرداخت زکات است، بنابراین باید همه نسبت به ترویج این فریضه الهی تلاش کنیم.

وی تاکید کرد: تاکید ما بر این نیست که مردم زکات خود را به کمیته امداد بدهند، چه بسا بسیاری مردم که خود مستقیما این زکات را به فقرا می‌رسانند و تلاش و تاکید ما ترویج این فریضه است تا هر فرد غنی بتواند به نیازمندان اطراف خود کمک کند و همین امر گام موثری در جهت کاهش فقر در جامعه خواهد بود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) تبیین و تشریح و نمایش آثار پرداخت زکات درجامعه را گام مهم و موثری در جهت ترویج این فریضه الهی عنوان کرد و افزود: اگر آثار و برکات زکات در کمک به نیازمندان بصورت ملموس در سطح جامعه نشان داده شود، بسیاری افراد راغب به انجام این فریضه و پرداخت زکات خواهند شد.

آسوده گفت: از طرفی برای تشویق مردم به انجام این فریضه پیشنهاد می‌شود که دولت به انجام پروژه‌ها و تقویت زیرساخت‌ها در مناطقی که مردم آن پرداخت زکات دارند، توجه ویژه تری داشته باشد.

این مسئول گفت: برای ترویج این فریضه انسجام میان دستگاه‌های عضو شورای زکات در استان‌ها باید بیش از پیش تقویت شود.

وی با بیان اینکه ترویج زکات می‌تواند فقر مطلق را تا حد زیادی در جامعه از بین ببرد، گفت: بنابراین همه باید بطور جد در جهت ترویج این فریضه تلاش کرده و در این بین رسالت رسانه‌ها بیش از همه است که بتوانند آثار و برکات زکات را در جامعه برای مردم بیان کرده و به نمایش درآوردند.

آسوده گفت: خود مودیان زکات هم بیش از همه می‌توانند در ترویج این فریضه گام بردارند و اگر آن‌ها از برکات پرداخت زکات در زندگی شان در تمام ابعاد سخن بگویند، قطعا کلام آن‌ها بیش از هرکس دیگر در جذب مودیان جدید زکات موثر خواهد بود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.