بهرام عین اللهی وزیر بهداشت در حاشیه بازدید از برگزاری آزمون تخصصی دستیاری وزارت بهداشت در جمع خبرنگاران گفت: هرچند شیوع کرونا در کشور کاهش یافته و از وضعیت اضطراری خارج شدهایم، اما دوره این بیماری همانند آنفلوانزا و دیگر بیماریهای کشنده هیچ وقت تمام نمیشود و باید برای جلوگیری از شیوع آن حداقل سالی یکبار واکسن زد.
او افزود: با وجود اینکه بسیاری از محدودیتها کاهش یافته است، اما توجه به نکات ایمنی برای مبتلا به این بیماری مهم است تا این بیماری مجدد شیوع پیدا نکند.
وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون تخصصی دستیاری در ۲۵ رشته پزشکی ادامه داد: آزمون دستیاری یکی از مهمترین آزمونهای وزارت بهداشت است که در آن داوطلبان در ۲۵ رشته پزشکی پذیرش میشوند و امسال ۱۳ هزار نفر در آزمون تخصصی دستیاری شرکت کردهاند، که از این تعداد ۷ هزار نفر مرد و ۶ هزار نفر زن هستند که در نهایت ۴ هزار نفر پذیرفته میشوند.
عیناللهی درباره اقدامات وزارت بهداشت در بحث کمبود دارو بیان کرد: در حوزه تامین انواع داروها از جمله داروی بیماران خاص و فاکتور ۸ هموفیلیها اکنون مشکلی در کشور وجود ندارد، برای امسال ۷ هزار میلیارد تومان جهت تامین دارو اختصاص یافته است. همچنین کمبود اقلام دارویی از ۴۰۰ به ۷۰ قلم کاهش یافته و تلاش داریم این کمبود به صفر برسد.
او از اجرایی شدن طرح پزشک خانواده از ابتدای اردیبهشت امسال بیان کرد: برای هر کد ملی یک پرونده سلامت تشکیل شده تا در صورت بروز بیماری خدمات سطح ۱، ۲ و ۳ متناسب با نیاز بیمار ارائه شود.
دوم اینکه چرا عملها وجراحیها را دکترها یه پولی میگیرن وکلینیک هم یه پول دیگر آیا اینها از خدا نمی ترسن معلوم که در وزارت بهداشت هیچ کس از هیچ قانونی تبعیت نمی کنه وهرکی هرکی هست تا مردم را بدوشن.
سطح شهر بزنید
بعد آمار بدید به مردم!
خدایا شکرت که (۷۰) قلم دارو کم داریم ، اصلأ مگه کشوری به خوشبختی ما پیدا میشه ؟ همش ۷۰ قلم دارو