معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پسته قزوین به علت بالا بودن رنگینه سبز و طعم خوب مورد استقبال آشپز‌های داخلی و خارجی قرار دارد.

علی راه انجام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در نشست خبری جمع بندی سفر ملی رسانه‌ای سازمان امور اراضی کشور به استان قزوین  گفت: کیفیت پسته قزوین به علت ریز و کوچک بودن و همچنین به علت بالا بودن رنگینه سبز و طعم خوب  مورد استقبال آشپز‌های داخلی و خارجی قرار دارد.

راه انجام افزود: ۸۰ رقم واریته پسته در استان قزوین کشت می‌شود.

وی اضافه کرد: ۱۰ هزار هکتار از باغات استان قزوین را پسته تشکیل می‌دهد و باغ‌هایی داریم که هشت تن در هکتار تولید دارند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت: حفظ کاربری اراضی کشاورزی ضامن امنیت غذایی است و نگهداری از اراضی کشاورزی استان قزوین با دارا بودن ۲۰۰ هزار هکتار سطح زراعی و دیم همیشه در اولویت بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار