دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار با بیان اینکه هواشناسی باید سامانه پیش بینی و هشدار گرد و غبار در استان قم را به خوبی طراحی و اجرا کند، گفت: مهمترین مسأله برای مقابله با این معضل، حرکت به سمت سازگاری و روش‌هایی برای کاهش اثرات گرد و غبار است و در این راستا به اعتبارات ملی نیاز داریم.

علی محمد طهماسبی بیرگانی در بازدید از کانون‌های فعال گرد و غبار در منطقه سراجه قم در سخنانی گفت: با توجه به خشکسالی‌های گسترده در سراسر کشور، برنامه ریزی جدی برای مقابله با پدیده گرد و غبار در سازمان حفاظت محیط زیست در دستور کار قرار گرفته است.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار  با اشاره به تدوین و ابلاغ آیین نامه اجرایی و تعیین تکلیف دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با پدیده گرد و غبار، عنوان کرد: استان‌ها مکلف شده اند این موضوع را در اولویت قرار داده و استان قم نیز باید برنامه اجرایی خود برای مقابله و کاهش اثرات گرد و غبار را ارائه دهد.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار با بیان اینکه هواشناسی باید سامانه پیش بینی و هشدار گرد و غبار در استان قم را به خوبی طراحی و اجرا کند، گفت: مهمترین مسأله برای مقابله با این معضل، حرکت به سمت سازگاری و روش‌هایی برای کاهش اثرات گرد و غبار است.

دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار  همچنین چرای بی رویه و بدون ضابطه دام به ویژه شتر را یکی از عوامل تخریب زمین در مناطق خشک و مستعد خیزش گرد و غبار دانست و گفت: در صورت هماهنگی و مشارکت دستگاه‌های اجرایی در استان قم، اعتبارات لازم برای اجرای برنامه‌های مقابله با پدیده گرد و غبار در استان تأمین می‌شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.