![چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339151_845.jpeg)
محمد باقر اسفندیاری مدیر جهاد کشاورزی میاندورود گفت: سالانه یک هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامداری شهرستان میاندورود تولید میشود.
او با بیان اینکه این شهرستان دارای ۱۴۰ هزار واحد دامی است، افزود: اطلاعرسانی کارشناسان این مدیریت و آشنا کردن دامداران و تولیدکنندگان به مسائل علمی پرواربندی بره و گوساله در واحدهای پرواربندی، سبب کاهش هزینه تولید و افزایش بازده اقتصادی و سودآوری در جامعه میشود.
اسفندیاری با اشاره اینکه گوشت منبع عالی پروتئین است و بسیاری از ویتامینها و مواد معدنی مهم را که بدن ما برای رشد به آنها نیاز دارد، تامین میکند، گفت: گوشت گوساله و گاو و گوشت گوسفند، یک منبع غنی از آهن است و برای جلوگیری از بیماری کم خونی مهم و مصرف آن یک یا دو بار در هفته میتواند به یک رژیم غذایی سالم، مخصوصا برای کودکان نوپا و زنان در سن باروری باشد.
او برخی از ویژگیهای گوشت سالم را شامل: بدون بوی بد ترشیدگی و غیرطبیعی، بدون لکههای غیرطبیعی و اثر ضربه یا خونمردگی، بدون بوی بد در هنگام پختن یا خوردن گوشت، دارای ظاهر و رنگ طبیعی، حمل و نقل آن با وسایل نقلیه دارای سردخانه انجام شده باشد، عدم شل شدن بیش از اندازه و چسبندگی برشمرد.