رضا قاسمیان در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان گفت: مبارزه با قاچاق کالا در رشد تولید و مهار تورم دارای اهمیت بوده و لازم است در راستای مبارزه با قاچاق کالا تدابیر همهجانبه اتخاذ شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل می گوید: بهمنظور پیشگیری از قاچاق کالا و ارز، برنامهریزی و هماهنگی همه حوزههای مرتبط لازم بوده و امسال مبارزه با قاچاق با جدیت ادامه مییابد.
به گفته او، با برگزاری کارگاه آموزشی برای کاشفان قاچاق کالا و ارز در طول سال، میتوان علم و اشرافیت قانونی را در حیطه وظایف دستگاهها بالا برد و بهصورت حرفهای به موضوع نگاه کرد.
قاسمیان با اشاره به سرمایه نیروی انسانی، گفت: تمامی دستگاههایی که به نحوی درگیر امور مبارزه با این پدیده شوم هستند، مطابق ماده ۸ قانون، با تشخیص مراجع قضایی در هنگام انجام مأموریت مورد حمایت قانون هستند.
جلال آفاقی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اردبیل هم در این نشست به مسائل کالاهای ممنوعه پرداخت و گفت: مشکلات نیروی انتظامی و سایر کاشفان قاچاق کالا و ارز باید از بابت نحوه تحویل کالا و... در اسرع وقت با پیگیری دادگستری و دبیرخانه کمیسیون استان حل شود.
محمدعلی مجتهدینیا، دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل نیز در این نشست با بیان اینکه قاچاق موجب رکود تولید میشود و مقابله با آن در رشد تولید اثرگذار است، خواستار استمرار همکاری دستگاهها در راستای مبارزه با قاچاق کالا در سال جاری شد.
او با اشاره به عملکرد ۱۲ ماهه سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص پروندههای قاچاق کالا و ارز، وصولی جریمه در این حوزه طی سال ۱۴۰۱ را ۱۵میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان عنوان کرد و با یادآوری جلسات ماده ۵۰ مکرر یک که به پروندههای بالای ۲۰۰میلیارد تومان در دبیرخانه کمیسیون استان رسیدگی میشود، گفت: پارسال ۴۰ پرونده با ۲۲ رأی قطعی و ۱۸ رأی تجدیدنظرخواهی بررسی و به مراجع قضایی ارجاع شده است.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل با اشاره به موفقیتهای کسبشده طی پارسال در حوزه دبیرخانه مبارزه با قاچاق استان، این موفقیتها را نتیجه تلاش و همکاری تمام دستگاههای عضو عنوان کرد.