![کره شمالی: سلاحهای هستهای ما برای مذاکره نیست، برای جنگ است](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20330091_733.png)
فیصل عامری نخلدار و فعال محیط زیست شادگان گفت: عملیات اجرایی طرح ده هزار هکتاری آبیاری و زهکشی دشت شادگان که بزرگترین طرح مشارکت مردمی در کشور است، از حدود سال ۱۳۷۶ آغاز شده و تا سال ۱۳۸۲ پایان یافت.
او با بیان اینکه سازمان برق خوزستان به تعهدات خود عمل نکرده است، ادامه داد: پیمانکار در ساحل سمت چپ این طرح ضعیف عمل کرده و این طرح هنوز در زمینه زهکشی ناقص است.
نخلدار و فعال محیط زیست شادگان گفت: بعد از اتمام طرح یک ایستگاه پمپاژ در انتهای زهکش مادر lpd در نظر گرفته شد که طراحی و جانمایی آن درست نبود و در بدترین نقطه ممکن احداث شده که برای برق معارض داشت و اکنون میگویند رفع معارض شده و در حال حاضر رقمی نجومی برای رساندن برق پمپاژ شماره سه ساحل سمت چپ پیش بینی شده و طرح تاکنون تکمیل نشده است.
آقای عامری با بیان اینکه آب به پایین دست برای آبیاری زمینهای کشاورزی نمیرسد یا آب هجوم میآورد و کشت نابود میشود و یا آب به کسی نمیرسد، افزود: رادمان آبیاری دراین پروژه وپروژههای مشابه بسیار پایین و در برخی مواردکشاورزی که میخواهد سبزی یا صیفی جات کشت کند ممکن است تا ۲۰ روز آب به زمینش نرسد. کشاورزان به امید کانالها پمپاژهای سنتی خود را خراب کرده و فروختند، اما آب به آنها نمیرسد.
او با اشاره به اینکه انهار سنتی را چند سال پیش احیا و لوله گذاری کردند که اکنون این لولهها پوسیده و یا به سرقت رفته است، گفت: بسیاری از سازه هاو دریچههای کانالها به سرقت رفته که این به معضلی تمام نشدنی برای انهار سنتی، کانال ها، نخل، باغ و ... شده است
نخلدار و فعال محیط زیست شادگان میگوید: به اکثر دستگاهها و سازمانهای شهرستان شادگان برای تهیه لوله مراجعه کرده ام و همه مدعی شده اند که بودجه و لوله ندارند. حال و روزگار اکثر کشاورزان طرح همین است.
آقای عامری گفت: شادگان قطب کشاورزی و دامداری استان است، اما متاسفانه بودجهای صرف طرحهای کشاورزی یا نمیشود یا درست توزیع نمیگردد.