قاسم کریم زاده مدیرکل شیلات مازندران امروز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت در بازدید از اداره شیلات شهرستان، گفت: شیلات شهرستان جویبار به عنوان قطب پرورش ماهیان خاویاری کشور و منطقه محسوب میشود بطوریکه درحال حاضر ۸۰ درصد تولید گوشت و خاویار پرورشی استان در این شهرستان انجام میشود.
او به اهمیت فعالیت تشکلهای صیادی این شهرستان هم اشاره داشت و افزود: ۳۰ درصد ماهیان استخوانی توسط ۵ شرکت تعاونی صیادی پره این شهرستان در دریا صید و روانه بازار مصرف میشود.
کریم زاده گفت: ضمن اینکه میزان مشارکت و تلاش تشکلهای صیادی این شهرستان در اجرای طرح کمک به تکثیر طبیعی آبزیان دریائی نیز ۳۰ درصد میباشد علاوه براین صیادان شرکتهای تعاونی پره همین شهرستان، در طرح پرورش ماهی در قفسهای دریایی نیز سال گذشته مشارکت خوبی داشتند.
او در پایان بر شناسایی پروژههای نیمه فعال و پیگیری جدی رفع موانع تولید آن و در مدار تولید قرار دادن آن تاکید کرد.