شهردار قمصر با بیان اینکه برداشت گل محمدی همه ساله از اردیبهشت آغاز و در انتهای خرداد پایان مییابد گفت: از گلستانهای مثمر قمصر بیش از ۶۰۰ تن گل جمع آوری و محصولاتی از قبیل گلاب، اسانس، گل خشک و مربا از آن فرآوری میشود.
ولی پناه با بیان اینکه سالانه بیش از دو و نیم میلیون گردشگر از این منطقه بازدید می کنند افزود: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۵۰۰ هزار گردشگر وارد شهر قمصر شده اند.
به گفته شهردار قمصر از ۵۰۰ کارگاه سنتی و ۱۵ کارگاه صنعتی گلابگیری قمصر بیش از هزار خانوار ارتزاق میکنند.
شهرستان کاشان حدود هزار و ۶۸۰ واحد گلابگیری سنتی فعال دارد که گل محمدی این منطقه به لحاظ کیفیت دارای بالاترین و بهترین نوع اسانس است که محصولات فرآوری شده آن از جمله گلاب و اسانس به ۷۰ کشور صادر میشود.
کاشان دارای رتبه نخست سطح زیرکشت و تولید گل محمدی در استان اصفهان و رتبه چهارم کشور از نظر سطح زیرکشت این محصول است.