یوسفی کارشناس جهاد کشاورزی خفر با اشاره به آغاز برداشت باقلا در این شهرستان، اظهار کرد: ۱۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی خفر به کشت این محصول اختصاص دارد.
او ادامه داد: متوسط برداشت این محصول ۱۰ تا ۱۵ تن در هر هکتار است.
یوسفی با بیان اینکه باقلا محصولی بهاره است، اضافه کرد: کشاورزان خفری این محصول را در آذرماه کشت و در اردیبهشت ماه شروع به برداشت آن میکنند.
کارشناس جهاد کشاورزی خفر با بیان اینکه از مزایای کشت باقلا، کم آب بر بودن است، تصریح کرد: باقلا، چون از خانواده حبوبات است ریشههای این گیاه، تثبیت کننده ازت هستند و باعث میشود بقایای آلی قوی به خاک برگرداند و خاک را غنی و حاصلخیز کند.
او با بیان اینکه ارقامی که در خفر کشت میشود گونههای باقلای محلی معروف به گرگانی یا فسایی است، افزود: در برداشت این محصول برای بیش از ۳۰۰ نفر به صورت فصلی شغل ایجاد شده است.
یوسفی با بیان اینکه بعد از برداشت محصول، بخش باقیمانده گیاه هم به صورت علوفه دامی مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: پیش بینی میشود امسال بیش از هزار و ۵۰۰ تن باقلا از مزارع خفر برداشت و روانه بازار شود.
باقلای خفر در بازارهای اصفهان، تهران، شیراز، جهرم، لار و لامرد به فروش میرسد.