معاون وزیر بهداشت گفت: برگزاری اجلاس‌های منطقه‌ای فرصتی برای شناخت توانمندی‌های نظام سلامت و همکاری‌های مشترک در این زمینه است.

بهروز رحیمی در دیدار مقامات کشور‌های عراق، افغانستان، پاکستان و تاجیکستان در حاشیه اجلاس گروه ۵ گفت: تامین منابع انسانی و مالی و همچنین رشد و ارتقای کارکنان نظام سلامت کشورها، اهمیت ویژه‌ای دارد که در این سال‌ها کمتر مورد توجه واقع شده است.

وی افزود: حدود ۶۰۰ هزار نفر در نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۸۵ میلیون نفری ایران و همچنین ۸ تا ۱۰میلیون مهاجر، در ۴۰ هزار واحد بهداشتی و درمانی از خانه بهداشت تا ابر بیمارستان و در قالب ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی، فعالیت دارند.

او ادامه داد: باتوجه به ادغام آموزش در خدمات بهداشتی و درمانی، حدود ۳۰۰ هزار دانشجو نیز در این دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به فعالیت ۱۵۴ هزار تخت بیمارستانی در کشور، یادآور شد: ۵۱ هزار تخت بیمارستانی در حال ساخت است و اکثر تجهیزات مراکز درمانی توسط شرکت‌های داخلی، تامین می‌شود و ایران تجارب بزرگ و ارزنده‌ای در حوزه بیمارستان سازی دارد.

رحیمی خاطرنشان کرد: همکاری در حوزه بیمارستان سازی، انتقال دانش و مهارت کشور‌ها و نقل و انتقالات منظم و هدفمند نیروی کار در حوزه سلامت، از جمله موضوعاتی است که می‌تواند زمینه‌های همکاری مشترک بین کشور‌های عضو گروه۵ باشد.

وی گفت: کشور‌های عضو گروه۵ می‌توانند در زمینه بازار‌های مشترک تجهیزات پزشکی و لوازم مصرفی و نیز توانمندسازی نیروی انسانی به ویژه مدیران ارشد نظام سلامت، تعامل بیشتری با همدیگر داشته باشند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.