داوود شعبانلو در این خصوص افزود: این موضوع از سوی اتحادیهها قابل تأمین نیست وعلت اصلی توقف ادامه فعالیتهای راه اندازی این کشتارگاه کمبود منابع اعتباراتی بوده است.
او با اشاره به اینکه از محل سفر ریاست جمهوری اعتباری افزون بر ۲۰ میلیارد تومان برای این طرح اختصاص داده شده است، بیان کرد: اگر قرار بود برای دریافت این تسهیلات اختصاص داده شده از محل سفر اقدام کنیم در ادامه کار متوقف میشدیم بنابراین لازم دیدیم یک بررسی و مطالعه داشته باشیم که چه میزان اعتبار برای این طرح نیاز داریم.
شعبانلو گفت:با توجه به وضع موجود پرداخت اقساط تسهیلاتی که باید دریافت شود، در این رابطه باید کشتارگاه راه بیفتد تا بتوان اقساط را پرداخت کرد البته آن هم نه آنطور که کشتارگاه شبانه تنها دارای یک یا دو ماشین کشتار باشد.
اوبا بیان اینکه با توجه به ظرفیت ۴۰۰۰ قطعهای کشتارگاه بحث کشتار باید جوابگوی آن ظرفیت طرح و هزینههای تبعی آن باشد، ادامه داد: اکنون یکی از مهمترین مشکلات ادامه کار برای تکمیل این طرح تسهیلاتی است که باید فراهم و تخصیص داده شود ضمن اینکه این تسهیلات باید متناسب با پروژه باشد.
شعبانلو با اشاره به اینکه صنایع کشتارگاه یک صنعت و کار مولد است و صنایع وابسته، چون قطعه بندی از خود واحدهای تولیدی مرغداری تا پودر گوشت و پودر خون و صنایع مرتبط با این صنعت مادر را پوشش میدهد، اظهار داشت: تسهیلات پرداختی به این طرح برای ادامه تکمیل باید متناسب با سرمایه گذاری روز اعطاء شود و تسهیلاتی ارزان قیمت باشد ضمن اینکه به طور قطع راه اندازی این طرح صنعتی اشتغال مناسب مستقیم و غیرمستقیم خوبی را در منطقه ایجاد خواهد کرد.
منبع ایسنا