![قاتل دانشجوی کوی دانشگاه دستگیر شد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358525_371.png)
مهدی الهپور روز مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد در ۲۴ ساعت گذشته، با عدد ۹۰ نشانگر هوای سالم است و شاخص هوای این کلانشهر در یک تا ۲ ساعت اخیر نیز با عدد ۸۵ از کیفیت سالم هوا حکایت دارد.
او افزود: بر این اساس تنها کیفیت هوای پنج منطقه مشهد در شرایط ناسالم و آلوده است و هوای ۱۸ ایستگاه دیگر دارای سنجش هوای این شهر در شرایط سالم برای تنفس شهروندان قرار دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ادامه داد: به شهروندان توصیه میشود در روزهای دارای هوای سالم و پاک، پیاده روی را با هدف حفظ سلام خود ترک نکنند، اما در روزهای دارای هوای آلوده از تردد در سطح شهر بپرهیزند.
الهپور بیان کرد: شایسته است شهروندان مشهدی همچنان با کاهش رفت و آمدهای غیرضرور، نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای این شهر ایفا کنند.