![فروش ۹۰ روزه محصولات ایران خودرو از امروز](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20353824_989.png)
رزقی مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به آغاز برداشت گندم از سطح ۱۹ هزار و ۳۳ هکتار از مزارع استان گفت: پیش بینی میشود از این سطح ۵۰ هزار و ۹۸ تن گندم برداشت شود.
او افزود: بیشترین سطح زیرکشت گندم در استان به شهرستان قائنات با ۲ هزار و ۹۳۰ هکتار سطح زیرکشت و تولید ۸ هزار و ۶۴۹ تن محصول اختصاص دارد.
رزقی با اشاره به اینکه برداشت گندم هم اکنون در مناطق گرمسیر استان آغاز شده و تا مرداد در مناطق سرد استان ادامه دارد عنوان کرد: این میزان برداشت با ۱۲۵ دستگاه کمباین که ۹۵ دستگاه بومی و ۲۰ دستگاه مهاجر است انجام می شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان از آمادگی ۱۷ مرکز خرید گندم در استان خبر داد و تصریح کرد: از این تعداد ۱۵ مرکز مربوط به تعاون روستایی و دو مرکز مربوط به شرکت غله و خدمات بازرگانی است.
او اظهار کرد : پیش بینی اولیه خرید تضمینی گندم ۱۱ هزار تن با قیمت مصوب ۱۳ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم است که این مبلغ در دست بررسی شواری اقتصاد است.