سرپرست امور فناوری، مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه اصفهان با اشاره به انعقاد ۲ قرارداد مشارکت در تجاریسازی محصولات شرکتهای فناور در مرکز تجاریسازی این دانشگاه به ارزش ۳.۵ میلیارد تومان گفت: در زمان کوتاهی پس از راه اندازی واحد تجاری سازی دانشگاه، ۱۲ مورد مذاکره با سرمایه گذاران انجام شد که ۲ مورد که در زمینههای تجهیزات پزشکی و صنایع شیمیایی فعال هستند، به انعقاد قرارداد منجر شد.
حسین حدیدی با بیان اینکه مرکز تجاری سازی زیر مجموعه ناحیه نوآوری دانشگاه اصفهان است و امسال آغاز به کار کرد، افزود: آیین نامه جدیدی در این زمینه برای حمایت از دانش فنی واحدها و شرکتهای فناور و دانش بنیان و سرمایه گذاری برای تجاری سازی آن و حفظ حقوق مادی و معنوی دانشگاه تدوین شده است.
سرپرست امور فناوری، مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه اصفهان گفت: با توجه به قراردادی که با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان داریم، طرحهای پذیرفته شده در مرکز تجاری سازی از حمایتهای تسهیلاتی و قانونی شهرک نیز برخوردار میشوند.
حدیدی گفت: در مرکز تجاری سازی دانشگاه اصفهان، ارزشگذاری، سطح خدمات و فناوری، تعیین سهم دانشگاه، ارتقای اعضای هیات علمی، جذب سرمایه گذار و فروش فناوری مورد بررسی قرار میگیرد.