استاندار بوشهر شامگاه یکشنبه ۱۰ اردیبهشت در این آیین با اشاره به توسعه همکاری با چین اظهار کرد: جمهوری اسلامی با تدابیر اتخاذ شده از سوی مسئولان روند توسعه همکاری با کشور چین در حالت خوبی قرار گرفت و به سرعت در حال افزایش است.
احمد محمدی زاده ادامه داد: منشا بسیاری از توسعه ایران و چین در استان بوشهر است، چون بخشی از این توسعه معطوف به حوزه نفت، گاز و پتروشیمی است که مرکز آن در استان بوشهر است.
وی با اشاره به فعال شدن نخستین دفتر استانی انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر تصریح کرد: این دفتر فرصت مهمی است تا روند کارها و فعالیتها با چین سرعت بخشیده شود و اقدامات عملیاتی و اجرایی یکی پس از دیگری با سرعت بیشتر انجام شود.
استاندار بوشهر زمینه همکاری استان با چین را در زمینههای مختلف دانست و خاطرنشان کرد: در این راستا روابط اقتصادی استان بوشهر در حوزههای نفت، گاز، پتروشیمی و صنایع پایین دستی با چین توسعه مییابد.
محمدیزاده با بیان اینکه توسعه در حوزه زیرساختها یکی دیگر از محور راهاندازی دفتر انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر است گفت: تأمین سرمایه و پشتیبانی از پروژههای گوناگون از جمله راهآهن و بزرگراه از دیگر محورهای فعالیت این دفتر است و با توجه به اینکه استان بوشهر در حوزه گردشگری از ظرفیت بالایی برخوردار است میتواند مقصد گردشگران از چین به این استان باشد.
وی یکی دیگر از ظرفیتهای مهم استان بوشهر در حوزه پرورش آبزیان دانست و تصریح کرد: استان بوشهر بیش از ۵۰ درصد میگو پرورشی کشور تولید میکند و یکی از محلهای مصرف این میگو کشور چین است ضمن اینکه ۱۵ درصد خرما کشور در استان بوشهر تولید میشود و کشور چین متقاضی این محصول استانی است.
استاندار بوشهر بیان کرد: بسیاری از محصولات تولیدی استان بوشهر مقصد و محل استفاده آن کشور چین است، انشاءالله با این ساز و کارها یک فرایندی تعریف میشود تا بتوان محصولات استان بوشهر در چین استفاده شود.
علاءالدین بروجردی هم با اشاره به افتتاح دفتر انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر، اظهار داشت: نخستین دفتر انجمن دوستی ایران و چین در سطح کشور در بوشهر راهاندازی شد.
وی با اشاره به اینکه این دفتر نقش مهمی در توسعه روابط و سرمایهگذاری دارد گفت: امید است با راهاندازی افتتاح دفتر انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر بر اساس وظیفه قانونی هر چه بیشتر برای توسعه سرمایهگذاری در استان بوشهر تلاش شود.
رئیس انجمن دوستی ایران و چین ادامه داد: بر اساس ارتباط تعریف شده و قانونی در راهاندازی این دفتر از جمله خواهرخواندگی استان بوشهر با یکی از استانهای چین زمینه رفت و آمد هیئتهای اقتصادی، سرمایهگذاری و اقتصادی و تقویت صنعت گردشگری فراهم شود.
بروجردی توسعه پروژههای زیرساختی و زیربنایی را یکی دیگر از محورهای راهاندازی دفتر انجمن دوستی ایران و چین در بوشهر دانست و بیان کرد: تقویت همکاری سرمایهگذاران در بوشهر در پروژههای مختلف و توسعه فعالیتهای اقتصادی و عمرانی مورد توجه ویژه مدیریت ارشد استان بوشهر قرار دارد.