نشست مدیرعامل کانون با جمعی از تهیهکنندگان سینما و تئاتر و جمعی از هنرمندان، به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
در این نشست که فرهاد فلاح، معاون فرهنگی، محمدرضا کریمیصارمی، معاون تولید و نیز تعدادی از مدیران کل کانون حضور داشتند، حاضران با طرح دغدغهها و نیازهای موجود در راستای ارتقای سطح کیفی تولیدات نمایشی در حوزه کودک و نوجوان با محوریت کانون به ارائه راهکارها و پیشنهادات خود در این باره پرداختند. حامد علامتی، مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با استقبال از برگزاری این نشست و تاکید بر لزوم تداوم نشستهای موضوعی تخصصی در این حوزه در آینده، اظهار داشت: چنین نشستهایی، بدون تردید فرصت مغتنم و ارزشمندی برای شنیدن دغدغهها و حرفهای اهالی هنر و سینما در حوزه کودک و نوجوان بوده و تاکید من بر این است که حتما، برنامهریزی لازم برای تداوم و استمرار این جلسهها به صورت موضوعی، مصداقی و کارشناسی صورت بگیرد.
هنر، دمیدن روح تعهد در انسانهاست
وی افزود: از نظر من هنر، دمیدن روح تعهد در انسانهاست. در این زمینه، تئاتر هم یک هنر عمیق و پایه بوده و همه ستارگانی که امروز در عرصه سینما و تلویزیون میدرخشند از دل همین هنر مادر و از بطن صحنه تئاتر پا به عرصه گذاشتهاند. اگر بنای سرمایهگذاری در عرصه هنر داشته باشیم، حتما باید در حوزه تئاتر و اقسام آن، دست به این سرمایهگذاری بزنیم. در همین زمینه هم البته از مدیران کانون خواستهایم که در سال جدید، اهتمام و برنامهریزی منسجمی در این زمینه داشته باشند. باید عرصه تئاتر در حوزه کودک و نوجوان را تقویت کنیم.
علامتی، تصریح کرد: یکی از سیاستهای کانون باید تقویت عرصه تئاتر در حوزه کودک و نوجوان باشد. امروز که ما در کنار هم گفتگو میکنیم، تماشاخانههای سیار وقت خالی ندارند و این وضعیت از ۸ ماه گذشته تا کنون، همواره تداوم داشته است. این تماشاخانهها از ظرفیتهای بالایی برخودار هستند که میتوانیم آن را در راستای کاهش بزههای اجتماعی، مبارزه با مواد مخدر و مقابله ریشهای با عوامل نابهنجاریها در مناطق کمبرخودار و مستعد آسیب، مورد استفاده قرار دهیم.
مدیرعامل کانون، ادامه داد: به شخصه به تئاتر خیابانی اعتقاد جدی دارم و باید از این ظرفیت نیز با تمام توان استفاده کنیم. کانون، حتما باید در عرصه تئاتر، ظرفیتهای خود را به صورت بالفعل فعال کند. باید کانون را به روزهای اوج آن بازگردانیم.
وی، اضافه کرد: من از ابتدای حضور در جمع خانواده بزرگ کانون، نه شعار تحول دادم و نه شعار تغییر. بلکه معتقدم که باید کانون را به روزهای اوج آن برگردانیم. همه نیروهای انسانی زبده متخصص در کانون، موظف به ارتقای کیفیت خدمات خود در این راستا هستند و در کنار آن، دست هنرمندان عزیز را هم برای کمک به تحقق این مهم میفشاریم.
علامتی، تاکید داشت: برای حفظ مرجعیت کانون باید به چند عامل مهم توجه ویژه داشته باشیم. نخست اینکه باید تولیدات خود را بهروز و از دانش و موضوعهای روز در این زمینه استفاده کرد. در وهله بعدی، سرمایهگذاری در امر تولید نیز از مسائل جدی است که باید در همه حوزهها از تولید کتاب و تولیدات نمایشی گرفته تا حوزه سرگرمی و دیگر موارد مورد اهتمام همه ما قرار بگیرد. در عرصه بینالمللی و حوزه دیپلماسی کودک با توان ویژهای مشغول به کار هستیم.
وی، ادامه داد: ما امروز در عرصه بینالمللی و در حوزه دیپلماسی کودک با توان ویژهای مشغول به کار هستیم. جمهوری اسلامی ایران اگر بخواهد در یکی از عرصههای دیپلماسی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی صحبت کند، باید نسبت به دیپلماسی کودک و تقویت ظرفیت آن نیز توجه جدی داشته باشد. علامتی در ادامه با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش و تعامل دوسویه کانون با این نهاد بزرگ، تصریح کرد: ما نزدیک به ۱۶میلیون دانشآموز داریم که با احتساب دربرگیرندگی خانوادهها، این رقم تا ۴۰ میلیون نفر نیز میرسد. ما در اطراف تمامی مراکز کانون، مدارس پیرامونی را بر اساس تفاهم صورت گرفته مورد پوشش قرار میدهیم و در این راستا، تئاتر مدارس از ظرفیت بزرگی بهرهمند است. امری که میتوان با همراهی و همیاری هنرمندان عزیز در عرصه تئاتر، آن را به نقطه برجستهای در عرصه آموزش به صورت نمایشی مورد تقویت قرار داد.