غلامرضا سرگزی مدیر کل دامپزشکی استان از بازدید بیش از ۹ هزار مورد از مراکز تهیه، توزیع و عرضه محصولات خام دامی در مدت زمان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بر عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان توسط اکیپهای نظارتی در سطح استان خبر داد.
وی با بیان اینکه رویکرد دامپزشکی در حوزه تامین امنیت و ایمنی غذایی، تضمین سلامت و ارتقاء سلامت شهروندان است، در خصوص عملکرد اداره کل دامپزشکی استان در مدت زمان اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خاطر نشان کرد: این طرح که از ۱۳ اسفند ماه سال ۱۴۰۱ لغایت ۵ اردیبهشت ماهع امسال انجام شد، بالغ بر ۹ هزار بازدید نظارت بهداشتی و شرعی از اماکن تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان توسط اکیپهای متشکل از کارشناسان نظارتی دامپزشکی انجام گردیده است.
وی اظهار داشت: دامپزشکی استان همواره تلاش کرده است تا با برنامه ریزی درست شرایط به گونهای باشد که فراوردههای خام دامی سالم، مطمئن و بهداشتی وارد بازار مصرف شده و در دسترس مردم قرار گیرد؛ به این منظور از زمان شروع این طرح بالغ بر ۵۷ اکیپ در غالب ۱۱۵ کارشناس نظارتی که ۹۰ نفر کارشناس بهداشتی و ۲۵ نفر ناظر شرعی کار نظارت بر مراکز تهیه، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی را در کل شهرهای استان بر عهده داشتند.
وی محوریترین فعالیتهای دامپزشکی را در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی افزود: در این راستا در مدت اجرای طرح تشدید، در مجموع، افزون بر ۱۸۳ تن فرآورده خام ناسالم ضبط و با دستور مرجع قضایی بیش از ۱۱ تن فرآورده خام پروتئینی غیر بهداشتی امحا گردیده نسبت به پلمپ ۱۲ واحد متخلف اقدام شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان یادآور شد: هم استانیها میتوانند در صورت هرگونه ابهام و یا مشاهده تخلف مراتب را از طریق سامانه ارتباط مردمی دامپزشکی به شماره ۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.