کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه ائتلاف اپوزیسیون خارجنشین با فشار و تجمیع عوامل پشتصحنه یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی توانست در کشور چند صباحی غائله برپا کند، گفت: این افراد برای بهرهبرداری شخصی کنار هم قرار گرفتند و برای گرفتن امکانات بیشتر و پشتیبانی مالی ائتلاف تشکیل دادند، اما از همان ابتدا فرجام کارشان مشخص بود و عمر ائتلافشان به ۶ ماه نکشید.
همان گونه که از قبل قابل پیشبینی بود، ائتلاف اپوزیسیون خارجنشین پس از ۶ ماه به صورت عملی با کناره یری حامد اسماعیلیون تمام شد. البته برای همه روشن بود حامد اسماعیلیون (نزدیک به گروهک منافقین و مورد حمایت شبکه تلویزیونی تجزیهطلب اینترنشنال) از همان ابتدا نیز چشم دیدن رضا پهلوی (رأس سلطنت طلبان) را ندارد، اما اسماعیلیون اندکی پس از این کناره یری در گفتگو با شبکه حامی خود (اینترنشنال) به صراحت علیه رضا پهلوی مصاحبه کرد.
رضا پهلوی نیز در روزهای گذشته در حرکتی انتحاری به سرزمینهای اشغالی سفر کرد. این سفر گذشته از اینکه از سوی بسیاری در داخل و خارج (به دلیل فرهنگ رفتاری حاکم بر سلطنت طلبان) مورد تمسخر قرار گرفت، به روشنی نشان داد این افراد برای مخالفت با جمهوری اسلامی حاضرند حتی با دشمن شماره یک ایران، یعنی صهیونیستها نیز هم پیمان شوند.
پیشتر خروج یکباره و بدون توضیح نازنین بنیادی از ائتلاف و متوقف کردن فعالیتهای خود در فضای مجازی نیز حاشیهساز شده بود که البته به دلیل نداشتن جایگاه مؤثر در جریان اپوزیسیون چندان جدی تلقی نشد. حالا از جمع به اصطلاح «رهبران» اپوزیسیون تنها مسیح علینژاد باقی مانده است؛ کسی که با کاسبی خون و برهم زدن زندگی معترضان داخل کشور وضع مالی خوبی به هم زده است.
ابوالفضل ظهرهوند، کارشناس مسائل سیاسی درباره تجزیه ائتلاف اپوزیسیون خارجنشین با کنارهگیری تک تک اعضا و ماهیت شکلگیری چنین ائتلافهایی گفت: ماهیت این قبیل ائتلافها بر مبنای جنبههای سلبی است، یعنی عامل ایجابی افراد ائتلاف را کنار هم قرار نداده است که قادر به تشکیل ائتلافی قوی و ماندگار با راهبرد مشخص باشند.
وی افزود: این ائتلاف با هدف ایجاد اغتشاش تشکیل شد و برخی میخواستند اغتشاشات را فضایی جلوه دهند که علیه جمهوری اسلامی به راه افتاده است، در حالی که این افراد که به زعم خود ائتلاف تشکیل داده بودند، هرگز آرمان و ایده مشترکی نداشتند و برعکس، در برخی موضوعات به شدت با هم در تضاد بودند و متفاوت فکر میکردند.
کارشناس مسائل سیاسی عنوان کرد: ائتلافی که تشکیل شده بود، با فشار و تجمیع عوامل پشت صحنه یعنی آمریکا، رژیم صهیونیستی و جریانهایی که تأمینکننده منابع مالی این ائتلاف بودند، توانست چند صباحی غائله برپا کند. با پایان اغتشاش، باقی ماندن آنها در ائتلاف موضوعیت خود را از دست داد، ضمن اینکه پشتیبانان مالی نیز تمایلی برای حمایتهای مالی از این گروه ندارند.
ظهرهوند گفت: وقتی اعضای ائتلاف ایدهای برایشان باقی نمانده باشد، با نگاهی به زنان و مردان عضو ائتلاف متوجه میشوید با هم بسیار متفاوت هستند و نقاط اختلاف بسیاری از یکدیگر دارند و طبیعی است ائتلاف آنها به سرعت از هم میپاشد.
کارشناس مسائل سیاسی تأکید کرد: این افراد برای بهرهبرداری شخصی از حامد اسماعیلیون تا رضا پهلوی و مسیح علینژاد و نازنین بنیادی کنار هم قرار گرفتند و برای گرفتن امکانات بیشتر و پشتیبانی مالی ائتلاف تشکیل دادند، اما از همان ابتدا فرجام کارشان مشخص بود؛ به گونهای که عمر ائتلاف به ۶ ماه نکشید.
ظهرهوند با بیان حمایتهای مالی پشت پرده و هدف مالی طراحی چنین ائتلافی برای برخوردار شدن اعضا گفت: این افراد در زمان اغتشاشات با هیاهو و فضاسازی تلاش کردند فضایی برای حمایت مالی به نفع خود ایجاد کنند و هر کدام از زاویهای سعی کردند اغتشاش را برای موقعیت یابی هر چه بیشتر خود به فرصت تبدیل کنند.
وی تأکید کرد: با افشا شدن ماهیت پرونده علینژاد، دریافت دستمزد ۷۲۰ هزار دلاری و چندین فقره پول مشخص شد آنها هدفشان دریافت حمایتهای مالی از غرب بوده است، نه دلسوزی برای ملت ایران!
ظهرهوند گفت: این افراد برای بازیهای بعدی به دنبال ایجاد ظرفیت برای خود هستند، هر چند ظرفیتهایی که درست میکنند، بیشتر مصرفی است تا مؤلفه تعیینکننده و راهبردی.
منبع: راهبرد معاصر
در تمام این فتنهها از اول انقلاب تا کنون آمریکا و سیا طراح فتنهها بوده تا الان و من بعد هم چنین خواهد بود إنشاء الله.
الهی آمین
عددی نیستند
مَثَل کسانی که به جای الله دوستانی برای خود برگزیدهاند، همچون مَثل عنکبوت است که خانهای برگزیده است؛ و بیتردید، سستترین خانهها، خانۀ عنکبوت است. اگر میدانستند.