دکتر فریدون عبدالملکی امروز در دیدار و گفتگو با مسئولان و جمعی از کادر گروه پرستاری بیمارستان توحید سنندج از زحمات بی شایبه و شبانه روزی پرستاران قدردانی کرد و گفت: بخش عمدهای از بار ارائه خدمات به بیماران بر دوش پرستاران عزیز است و عملکرد این گروه، تاثیر مستقیمی بر روند درمان بیماران دارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان با یادآوری وضعیت مالی دانشگاه قبل از دی ماه ۱۴۰۰ ادامه داد: تا قبل از این تاریخ که مسئولیت دانشگاه به مجموعه مدیریتی فعلی محول شد، وضعیت اعتباری دانشگاه به گونهای بود که حتی حقوق آذرماه بعد از چند روز از شروع ماه دی پرداخت شد و پرداخت کارانه بیش از ۱۳ ماه تاخیر داشت.
او اضافه کرد: این درحالی بود که نبرد نفسگیر با کرونا همچنان ادامه داشت به گونهای که حتی در تامین تجهیزات ابتدایی بیمارستانها با مشکلاتی مواجه بودیم، ولی به حمد خدا در حال حاضر با تلاشهای جهادی خادمین شما در دانشگاه، بسیاری از این مشکل رفع یا کاسته شده است.
عبدالملکی بخش اعظم درآمدهای دانشگاه را مربوط به حوزه درمان برشمرد و اظهار کرد: در مجموع ۱۶ بیمارستان تابعه دانشگاه در استان داریم که بجز سه بیمارستان در سنندج، بیشتر بیمارستانهای شهرستانها در وضعیت زیان ده قرار دارند. ولی با این وصف با مدیریت صحیح منابع در ۱۵ ماه گذشته تاخیر پرداختها را از ۱۳ ماه به ۶ ماه رسیده است که بیانگر رشد و حرکت رو به بهبود است.
او از پرداخت هزار و۵۱۰ میلیارد تومان از بدهیهای دانشگاه تا تاریخ ۷ فروردین ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: مطمئنا این روند نویدبخش آیندهای بهتر برای دانشگاه است.
دکتر عبدالملکی ضمن پرداختن به خواستهها و دغدغههای پرستاران ادامه داد: یک گروه از این مشکلات مانند میزان حقوق مندرج در احکام کارگزینی در حیطه اختیارات دانشگاه نیست و لازم است از سطح وزارت خانه ابلاغ شود که البته این وظیفه ماست که در جلسات با مسئولین وزارت بهداشت آنها را پیگیری و برای رفع آن تلاش نماییم که موارد زیادی از این پیگیریها صورت گرفته و همچنان ادامه دارد.
او با اشاره به دستورالعملهای وزارتی به تاثیر میزان درآمدهای دانشگاه در میزان پرداخت کارانهها اشاره کرد و توضیح داد: ضریب اشغال تختهای بیمارستانی در استان کاهشی چشمگیر داشته و از حدود ۸۰ درصد به کمتر از ۴۵ درصد تنزل یافته است و این بر روی میزان کارانههای محاسبه شده تاثیرگذار بوده و این در حالی است که بیمارستانهای تعدادی از استانهای دیگر حتی ضریب اشغال تخت نزدیک به صد در صد دارند و این به طور قطع منجر به تفاوت میزان کارانههای پرداختی در استانهای مختلف می شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ابراز کرد: شفاف سازی در روند پرداختیها یکی از اصول بنیادی و از برنامههای قطعی ماست که در این راستا تمام تلاش خود را بکار میگیریم.
دکتر فریدون عبدالملکی ضمن دعوت همکاران به حفظ روحیه امنیت و آرامش، گفت: در شرایط وجود و پایبندی به شفافیت، به راحتی صداها شنیده شده و امکان سوء استفاده از بین میرود.
او با ذکر موارد امید بخشی از پیشرفتهای اخیر دانشگاه اظهار داشت: ۴۰۰ میلیارد تومان از بیمهها طلب داریم که ان شاالله با پرداخت آن بحرانهای مالی دانشگاه از بین میرود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نسبت به برنامههای وزارت بهداشت و مجلس در تغییر وضعیت نیروهای شرکتی و قراردادی ابراز امیدواری کرد: تصویب و ابلاغ مقررات در این موارد که قطعا بلافاصله توسط دانشگاه اجرایی خواهد گردید یقینا در کاهش بسیاری از دغدغههای همکاران تاثیر به سزا خواهد داشت.
عبدالملکی با دعوت از تمامی همکاران برای ملاقات مستقیم در ستاد مرکزی دانشگاه گفت: بعد از ظهر یکشنبهها در محل دفتر در ستاد مرکزی دانشگاه آمادگی دیدار و ملاقات با همکاران عزیز را دارم.