پیش بینی می‌شود با جوجه ریزی انجام شده، ۲۵ هزار و ۱۷۶ تن گوشت مرغ در مازندران تولید شود.

مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان در فروردین ماه امسال خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۵ هزار و ۱۷۶ تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او افزود: ۴ میلیون و ۳۲۳ هزار و ۹۷۸ قطعه از جوجه ریزی‌های انجام شده در فروردین ماه امسال از نژاد آرین، یک میلیون و ۳۴۰ هزار و ۵۴۰ قطعه از نژاد آپلاس، ۶ میلیون و ۹۵۴ هزار و ۲۸۰ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۸ هزار و ۳۵۵ قطعه از نژاد کاب بود.

احمدی حاجی تعداد جوجه گوشتی تولیدی کارخانجات جوجه کشی استان را ۴۱ میلیون و ۱۹۸ هزار و ۸۹۰ قطعه، جوجه گوشتی تولیدی مزارع مرغ مادر گوشتی را ۲۶ میلیون و ۹۶۲ هزار و ۹۵ قطعه، جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی را ۱۳ میلیون و ۶۷۴ هزار و ۵۵۳ قطعه و جوجه ریزی مزارع مرغ مادر گوشتی استان را ۳۱۸ هزار و ۳۸۷ قطعه اعلام کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار