وحید کاظم اصلانی،عضو شورای اسلامی شهر چغامیش گفت: شهر چغامیش فقط دو مدرسه دارد؛ یکی پسرانه و دیگری متعلق به دختران است که هر دو کلاسهایشان در دو شیفت ابتدایی و راهنمایی تشکیل میشوند، ولی مدرسه دخترانه بسیار قدیمی و فرسوده است و در این میان با وجود پیگیرهای زیادی که برای بازسازی آن صورت گرفته، نهایت اینکه بتوان هر ساله با کمک خیرین محلی و اعتبار اندکی که از سوی آموزش و پرورش تامین میشود، رنگ و لعابی به این مدرسه داد.
او می گوید: این مدرسه عملا فضای مناسبی برای تحصیل نیست، از خیرین هم درخواست کمک کردهایم، اما باز هم نتیجهای نداد چرا که خیران ما تشنهی خدمت در مرکز شهرستان هستند تا آنجا بیشتر دیده شوند؛ از این رو اهتمام ویژهای برای مشارکت در بازسازی مدارس روستایی و مناطق محروم ندارند.
او میگوید: نبود دبیرستانی مجزا با رشتههای مختلف در شهر چغامیش هم از معضلات آموزشی است که گلایه دانش آموزان را در پی داشته چرا که آنان یا ترک تحصیل میکنند یا برای ادامهی تحصیل راهی دبیرستانهای سطح شهر دزفول میشوند، آن هم با هزینهی رفت و آمدی که سر به فلک کشیده و خطرات جادهای که همیشه در کمین است.
عضو شورای اسلامی شهر چغامیش گفت: پس از پیگیریهای زیادی که ما داشته ایم، علاوه بر پایهی اول دبیرستان، موفق به راه اندازی رشتهی انسانی برای همهی دانش آموزان نیز شده ایم که در همان مدارس و همزمان با شیفت راهنمایی تشکیل میشوند، اما باز هم پای معضل کمبود معلم در میان است، زیرا که معمولا هر ساله در دو ماه نخست هیچ دبیری در کلاسهای انسانی حاضر نمیشود.
کاظم اصلانی گفت: علی رغم تلاشهای بسیاری که برای رشتههای تجربی و ریاضی داشتیم، اما موفق به تامین دبیران این رشتهها نشدیم. از طرفی هم از رشتهی انسانی استقبال زیادی نمیشود مگر علاقهمندان یا دانش آموزان کم بضاعتی که توان پرداخت هزینه سرویس تا شهر را ندارند و ناچارند بر خلاف میل باطنی خود این رشته را انتخاب میکنند.