امید صادق امیری مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: همچنین در ۳۰ روز ماه مبارک رمضان، ۳ تن انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته به ارزش ۲ میلیارد ریال کشف و معدوم سازی شده است.
وی اضافه کرد: طرح مشترک نظارت بر بازار با همکاری ادارات جهاد کشاورزی، اصناف، تعزیرات حکومتی، ستاد اجرائیات شهرداری، شبکه دامپزشکی در قالب ۲۲ نفر از بازرسین و کارشناسان بهداشت محیط در نوبت صبح و بعد از ظهر از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی بازدید میکنند.
صادق امیری با اشاره به فعالیت بازرسان بهداشتی نیز گفت: زمان فعالیت این تیمها از هشت صبح تا هشت شب است ضمن اینکه بازرسان مجهز به دستگاههای پیشرفته سنجش آلودگی و سنجش کیفیت روغن هم هستند.
وی یادآور شد: بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به ویژه مراکز تهیه زولبیا و بامیه، نانوایی ها، مراکز عرضه مواد لبنی، فروشگاههای مواد غذایی، مساجد و اماکن متبرکه از ماموریتهای محوری در برنامه سلامت رمضان امسال بود.
وی از شهروندان خواست مواد غذایی مورد نیاز خود را از فروشگاههای معتبر و تحت نظارت بهداشت و درمان تهیه کنند.
صادق امیری با اشاره به فعال بودن سامانه گویای ۱۹۰ نیز افزود: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه و تولید مواد غذایی، مراتب را از طریق این شماره تلفن گویا و یا شماره تلفن ۴۲۴۴۲۲۵۰ به کارشناسان بهداشت محیط اطلاع دهند.