![آغاز پیش فروش یک میلیون قطعه سکه/ حباب سکه کاهش پیدا میکند؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/28/20352778_444.jpg)
اسحاق هرتزوگ در مصاحبهای اختصاصی با یدیعوت احرونوت، درگیری پیرامون طرح اصلاحات قضایی را به عنوان جدیترین بحران داخلی از زمان تاسیس رژیم، توصیف کرد و گفت این طرح نهادهای زیادی را تحت تاثیر قرار داد.
رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه با بیان اینکه تماسها برای ایجاد راهکار این بحران ناموفق خواهد بود، افزود: «خجالت نخواهم کشید از اینکه بگویم چه کسی مقصر است.»
وی در خصوص رد پیشنهاد استعفای خود در بحبوحه ترویج قوانین و اعتراضات به آن، گفت: من بشدت مورد اعتماد تمام اقشار مردم هستم. پیشنهادهای مختلفی در این خصوص دریافت کردهام که این پیشنهاد نیز جزء آنها بود. من این پیشنهاد را رد کردم و به نظر نمیرسد که این پیشنهاد اصلا بهجا باشد.
هزاران تن از ساکنان سرزمینهای اشغالی شنبه شب برای شانزدهمین هفته متوالی راهی خیابانها شدند و علیه طرح جنجالی اصلاح نظام قضایی این رژیم و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اعتراض کردند.