معاون توانبخشی بهزیستی قزوین گفت: طی یک سال گذشته ۴۲۰ میلیون ریال کمک هزینه برای کاشت حلزون شنوایی به هفت مددجوی تحت پوشش استان پرداخت شد. 

راحله جاتن  معاون توانبخشی بهزیستی قزوین گفت: بهترین سن برای انجام کاشت حلزون تا ۲ سالگی بوده و در نهایت تا سن سه سالگی نیز دوران طلایی جهت انجام این عمل است.

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی از بدو تولد، کودکان را مورد غربالگری قرار می‌دهد و در تمامی بیمارستان‌های استان نیز این مهم انجام می‌گیرد، تصریح کرد: بهزیستی استان سال گذشته ۷۹۰ میلیون ریال کمک هزینه برای تعمیر قطعات کاشت حلزون به ۴۱ مددجوی تحت پوشش خود پرداخت کرد و برای امسال نیز یک میلیارد ۲۰۰ میلیون ریال اعتبار برای این منظور تخصیص داده است.

به گفته وی، کمک هزینه کاشت حلزون براساس دستورالعمل‌ها برای هر فرد تا سقف ۱۲۰ میلیون ریال و کمک هزینه برای تعمیر قطعات کاشت آن نیز تا سقف ۸۰ میلیون ریال تخصیص می‌یابد.

وی، تعداد معلولان شنوایی در استان قزوین را پنج هزار و ۳۹۳ نفر برشمرد و اظهار کرد: کاشت حلزون، استفاده از یک وسیله کوچک الکترونیکی است که می‌تواند برای فردی که دچار کم شنوایی شدید یا ناشنوایی کامل است، حس شنیدن صدا را ایجاد کند.

جاتن با بیان اینکه دستگاه کاشت حلزون شامل یک میکروفون، یک پردازشگر و یک فرستنده و گیرنده (سیمیلاتور) است، اضافه کرد: این دستگاه، شنوایی طبیعی را باز نمی‌گرداند، اما به فردی که دچار ناشنوایی است صورت جدید و کارآمدی از صدا‌های موجود در محیط را می‌دهد و او را قادر به درک درست گفتار می‌کند.

معاون توانبخشی بهزیستی استان قزوین ادامه داد: کودکان و بزرگسالانی که از کم شنوایی یا ناشنوایی کامل رنج می‌برند، می‌توانند دستگاه کاشت حلزون را دریافت کنند.

وی یادآور شد: سازمان بهزیستی پیگیر کاشت حلزون برای کودکان زیر ۶ سال به صورت رایگان است و در حال حاضر نیز عمل کاشت آن رایگان بوده و خانواد‌هایی که کودکان آن‌ها کاندیدای کاشت حلزون هستند هیچ هزینه‌ای را برای این کار پرداخت نمی‌کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار