استاندار خوزستان گفت: مهمترین مساله استان موضوع آب است و به همین دلیل سه پروژه در این بخش تعریف شده است

علی اکبر حسینی محراب گفت: یکی خط طرح غدیر که از دز تا آبادان را شامل میشود و طبق آماری که داریم ۵۴ درصد از آن اجرا شده است و در این سفر یکی از محورهای مهم خواهد بود.

او می‌گوید: پروژه دوم طرح فدک برای آبرسانی به شمال شرق استان است و از سد کارون ۳ شروع میشود و تا ایذه، باغملک، رامهررمز، هفتکل و سایر بخش های این مسیر امتداد می یابد. لوله گذاری این خط از رامهرمز شروع شده و تا ایذه رسیده است و به میزان ۳۳ کیلومتر نیز باید از سد کارون ۳ دو تونل زده شود و دو ایستگاه پمپاز ساخته شود تا چرخه آبرسانی در این طرح به سرانجام برسد.

استاندار خوزستان گفت: خط سوم خط کوثر برای آبرسانی به جنوب شرق استان از رودخانه جراحی و زهره است که حدود ۱۲ تا ۱۳ درصد پیشرفت داشته و ۱۰ شهر از جمله هندیجان، ماهشهر، رامشیر، امیدیه، آقاجاری، بهبهان و …. را شامل میشود که باید در قالب مصوبات سفر ریاست جمهوری اجرایی شود.

حسینی محراب گفت: طرح دیگر طرح جامع فاضلاب اهواز است که یک پروژه زیرساختی بوده و ۵۳ درصد پیشرفت دارد و به سه تصفیه خانه نیاز دارد. کار اولیه در خصوص تصفیه خانه غرب صورت گرفته و طرح فاینانس چین دارد که جزو محورهای سفر ریاست جمهوری است. در عین حال فاضلاب شادگان، آبادان و برخی از شهرهای دیگر نیز به صورت جدی باید دنبال شود.

استاندار خوزستان ادامه داد: آسفالت اهواز در این سالها چندان چهره خوبی ندارد و حفاری هایی که در طرح فاضلاب انجام شده شرایط آسفالت را بدتر کرده است و به همین دلیل از شهرداری خواسته ایم نهضت آسفالت برای تغییر چهره شهر آغاز شود.

به گفته او ساماندهی دفع آبهای سطحی اهواز نیز جزو مواردی است که موظفیم پیگیری نماییم.

استاندار خوزستان دیگر دستور کار سفر هیات دولت به استان را موضوع راه ها و محورهای مواصلاتی استان عنوان کرد و گفت: ما از نظر بزرگراه و اتوبان در استان کمبود داریم و در نظر داریم از طریق جذب سرمایه گذاری یا فاینانس در این خصوص اقدام کنیم. جاده خرمشهر به اهواز، بستان به الوان یا عبدالخان، اهواز رامهرمز بهبهان گچساران، اهواز رامهرمز باغملک ایذه لردگان، مسجدسلیمان اندیکا و چند مورد دیگر شریان های اصلی استان هستند که نیاز به توسعه و ساخت دارند و امسال هم برای آنها ردیف بودجه اختصاص داده شده است.

حسینی محراب می‌گوید: در مجموع برای راه های استان ۴۲ هزار میلیارد تومان نیاز است که امیدواریم در قالب فاینانس، سرمایه گذاری، اوراق مشارکت و … تامین شود.

به گفته استاندار خوزستان برای فاز دوم طرح کشاورزی ۵۵۰ هزار هکتاری مقام معظم رهبری نیز از راهکارهای مختلف به دنبال تامین منابع مالی هستیم و مذاکرات در این خصوص ادامه دارد.

نماینده عالی دولت در استان گفت: وزارت نفت ۱۲ میلیارد دلار در استان پروژه تعریف نموده است که از آن جمله میتوان به ان اج ال ۳۲۰۰ هویزه، نیروگاه سیکل ترکیبی اندیمشک، راه آهن دوخطه اندیمشک، تصفیه خانه شوشتر، بیمارستان بهبهان و ده ها پروژه دیگر اشاره کرد.

برچسب ها: تامین آب ، آبرسانی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۰ ۳۰ فروردين ۱۴۰۲
ماتومسجدسلیمان درروز6ساعت آب داریم....چرامگه ماجزاین کشورنیستیم....بایدحتمااعتراض کنیم....میری سازمان آب شهرستان کاری نمی‌کنند....درضمن مادرخودشهریم وضعیت اینه وای به حال روستاها