شهباز حسن پور بیگلری نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره جمع آوری کارتهای سوخت در جایگاههای پمپ بنزین گفت: وزیر نفت روز گذشته در صحن علنی مجلس اعلام کرد که هیچ سهمیه سوختی کاهش پیدا نکرده و نمیکند و اگر بحثهایی بوده به این دلیل بوده که عده معدودی تخلفاتی داشتند.
وی ادامه داد: طبق گفته وزیر نفت جایگاه داران مجاز نیستند که کارتهای آزاد سوخت را جمع کنند و قرار شد این امر را با فوریت بررسی کنند و گزارش آن را به مجلس بدهند.
نماینده مردم شهرهای بردسیر و سیرجان در مجلس بیان کرد: در بعضی موارد تخلفاتی صورت گرفته و آقای وزیر هیئتی را برای بررسی تخلفات مشخص کردند برای مثال خودرویی که ترددی نداشته یا یک مینی بوسی که اصلا امکان جابجایی مسافر را هم نداشته و از رده خارج است در چهار پمپ بنزین سوخت گیری کرده که وزارت نفت در راستای هوشمندسازی کار و نظارت بر وضعیت بهینه مصرف سوخت اقداماتی صورت داده و وزیر هم اعلام کرد دغدغه مردم و نمایندگان را برطرف میکند.
حسن پور بیگلری اظهار کرد: شایعاتی که درباره افزایش قیمت بنزین بود به صورت کامل تکذیب میشود و چنین مطلبی تا این لحظه در دستورکار دولت و مجلس نیست.
وی ادامه داد: وزیر نفت در راستای بعد نظارتی مجلس، روز گذشته در صحن علنی حضور پیدا کرد و گزارش بسیار جامع و اقداماتی که در طول یک سال و نیم گذشته انجام دادند را با نمایندگان مردم در مجلس در میان گذاشتند.
نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اضافه کرد: وزارت نفت یکی از وزارتخانههای موفق در دولت سیزدهم است که و وزیر نفت توانسته به وعدههایی که در صحن علنی مجلس در روز رای اعتماد به نمایندگان داده، عمل کند و در بعضی پروژهها جلوتر هم بوده و در بحث فروش نفت هم اقدامات مثبتی صورت گرفته است البته نمایندگان دغدغههایی داشتند که از زبان رئیس مجلس به وزیر گفته شد؛ بعضی از نمایندگان هم در حاشیه جلسه مواردی را با وی در میان گذاشتند. بنده عملکرد وزیر نفت را مثبت ارزیابی میکنم و گزارش روز گذشتهاش به مجلس جای تقدیر و تشکر دارد.
قیمت یک لیتر بنزین : سه هزار تومان !!
بنده به عنوان فردی انقلابی ، از شما دست اندرکاران خواهش مندم قیمت هر لیتر را حداقل به ۱۰ هرار تومان برسانید تا انشاالله هم قاچاق سوخت منتفی شود و هم محیط زیست از شر آلودگیها در امان بماند.
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چون دولت وقتی به بنزین یارانه ندهد باید تورم کم شود اما در ایران برعکس تورم بیشتر میشود چون دولت برمیگرد و بین ملت تقسیم میکند و باعث تورم میشود
الیته به شرط لینکه این مبلع به یارانه اصافه نشود و صد برابر تورم ایجاد کند دولت بنزین ازاد کند برای اینکه یارانه ندهد و توزم کم شود
بنزین و گازویل سهنیه وسایل عمومی و باری مثل نانوایی باید به شرط خدمات شارز شود و البته سهمیه خو ب باید داده شود
روستاها باید مرتب جمل و مقل عمومی د مخصوصا اتوبوس ااشته تدباشنددبرای تردد به شهر
سهمیه ماهانه ماشین شخصی هم برای کارهای ضروری وتعطیلات اخردهفته خانوادگی
ایرانی ها باید یاد بگیزند برا ی رنانوایی پیاده روی کنند
از سوپری سر کوچه مایحتاج خرید کنند لازم نیست برای ده تومن کمتر فروشگاههای بزرگ هر روز خودرو استفاده کنند
و فروشگاهای بزرگ برای موارد ضروری
چون دولت وقتی به بنزین یارانه ندهد باید تورم کم شود اما در ایران برعکس تورم بیشتر میشود چون دولت برمیگرد و بین ملت تقسیم میکند و باعث تورم میشود
الیته به شرط لینکه این مبلع به یارانه اصافه نشود و صد برابر تورم ایجاد کند دولت بنزین ازاد کند برای اینکه یارانه ندهد و توزم کم شود
و به خودرهای عمومی بتزین سهمیه بدهند
و مثل نانوایی باشد در ازای کار تاکسی و و وسابل عمومی بنزین ارزان سهنیه ایی تعلق گیرد
مترو زیر زمینی و هوایی گسترس داشته باشد
اتوبوس ها در روستاها برای خدمات رسانی چندین روستا به شهر خدمات دهی داشته باشند و این طور نباسد هر وقت دربست داشتند تردد روستا به شهر را رها کنند و ۱۲ساعت خدمات دهی شود
چون برخی خانولرها خودرو ندارند
بعضی خانواهرها چند خودرو دارند
برای کوچکترین کار و فاصله کم هم حتی نانوایی سر کوچه از خودرو شخصی استباده میشود
مردم باید یاد بگیرند از خودرو برای تفریحات گشت و گدار خانوادگی اخر هفته استفاده کنند و اقدامات ضروری
هر چند وقتی بنزین ازاد شود دولت یارانه نمیدهد و باید کاهش تورم داشته باشبم اما با مدیریت ضعیف ،افزایش توزم دلریم
گازوئیل ملشین های سنگین باید خوب باشد تا بهانه افزایش نداشته باشند
هرچند برخی رانندگان باک ماشبن پر گازوییل میکنند نو لب مرز میفروشند
سهنیه بنزین و گازوییل هم باید مثل نانوایی شود در ازای خدمات شارژ شود
دوچرخه بازد اززان شود و فرهنگ دوچرخه سواری برای خیلی از کارهلی صروری متزل نانوایی ،خرید سوپری ،خرید تره بار ،
از طرفی اگر قیمت بنزین و دیگر حاملهای انرژی بالا رود ، مردم متحمل فشار اقتصادی میشوند، اما از سوی دیگر، اگر قیمت گذاری به همین روش کنونی بماند، آسیب و زیان آن برای مردم و کشور بسیار بیشتر است (به دلایل زیر).
این منابع متعلق به همه مردم است، پیشنهاد میکنم برای اینکه مردم در صرفه جویی منابع مشارکت بیشتری کنند: 1- دولت صرفه جویی را از بودجه خود و نهادهای حاکمیتی شروع کند. 2- بخشی از درآمد صادراتی آنها با مشارکت بخش خصوصی با قیمت جهانی، مستقیما به مردم برسد و بخشی دیگر بصورت شفاف در بودجه دولتی، صرف رفاه و پیشرفت کشور گردد.
به همین خاطر با سهمیه بندی و اصلاح تدریجی و پلکانی شدن قیمت بنزین و دیگر حاملهای انرژی در بازار بهینهسازی و خرید و فروش سهمیه توسط مردم موافقم. اگر درست و حساب شده اجرا شود، این نتایج را در پی دارد: 1- کاهش کسری بودجه دولت که منشا اصلی تورم است 2- به کاهش ترافیک خیابانها و آلودگی شدید هوا (چه بسا بخشی از علتهای بحران عظیم خشکسالی هم باشد) و مرگ و میر فراوان ناشی از آن منجر میشود 3-اصلاح قیمت باعث بهینه سازی مصرف انرژی و سرمایه گزاری و اشتغال بیشتر و افزایش سطح دستمزدها می گردد 4- به عدالت اجتماعی بیشتر می¬انجامد که برنامه اصلی رئیس جمهور محترم هم می¬باشد.
در صورتی که فقط سهمیه دریافت شده از دولت قابل فروش باشد، میتوان از دلالی هم جلوگیری کرد.
در زمینه دیگر حاملهای انرژی و کالاها هم سهمیه قابل مبادله به مردم داده شود . اینکار همچنین باعث اصلاح الگوی مصرف میگردد و مردم نتیجه برنامه ریزی و صرفه جویی را بطور مستقیم دریافت کنند.
باید همه به دولت کمک کنیم شرایط و علت این کار را برای مردم توضیح دهد، و این اصلاحات را با کمک کارشناسان با تجربه و یک برنامه جامع به سرانجام برساند، پیش از آنکه دیرتر شود و از روی انفعال و اجبار بخواهد کاری انجام دهد. اگر در این اصلاحات تاخیر کنیم، در اثر به هدر روی منابع و قاچاق، شرکتها، تامین کنندگان و منابع کشور ورشکسته شده و دچار قحطی خواهیم شد.
البته در کنار اصلاح و بروز بودن قیمت انرژی و سوخت، بهتر است سیاستهای تکمیلی دیگری مانند کوپن یا کارت مواد غذایی و سهمیه حمل و نقل عمومی و حذف قیمت گذاری دستوری انجام گیرد.
باید گفت بر باعث وبانیش .....
تا بوده همین بوده...
و قطبهای خودروسازی پاک را هم به سبد تولید و خودروسازی بیفزایید
من اسنپ کار مبکنم سهمیه آزاد کارتمم وسط ماه تموم میشه .
ماباید چیکار کنیم برای همون بنزین آزاد
خدا به داد مردم برسه به حد کافی گرونه الان هم یک بهونه دیگه میکنن که بنزین گرون شد
روزانه ۲۴۰۰ میلیارد تومن پول بابت واردات سوخت هدر میره.که صرف دوردور کردن ماشینا تو خیابون میشه
پول از جیب فقرا دزدیده میشه صرف سفر و دوردور کردن بقیه میشه
از نظر عقلانی سوخت باید باید باید گرون بشه