رئیس سازمان اورژانس کشور، گفت: وزارت بهداشت با تمام قوا از ۲۴ اسفند کار را آغاز کرد و تا ۱۴ فروردین در جاده و بیمارستان خدمات ارزشمندی داشته است.

مراسم تقدیر از خادمان سلامت نوروزی، روز سه شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۲ با حضور وزیر بهداشت، در سالن اجتماعات وزارت بهداشت برگزار شد.

در این مراسم، نیرو‌های خدمات رسان به هموطنان در ایام نوروز تقدیر شدند.

نیرو‌های حوزه اورژانس، بهداشت و درمان، بیشترین ارائه دهندگان خدمت در ایام تعطیلات نوروزی هستند.

جعفر میعادفر رئیس سازمان اورژانس کشور، در این مراسم گفت: وزارت بهداشت در کنار سایر سازمان‌های امدادی با تمام قوا در همه عرصه‌ها از ۲۴ اسفند کار را آغاز کرد و تا ۱۴ فروردین در جاده و بیمارستان خدمات ارزشمندی داشته است.

وی افزود: در ایام تعطیلات نوروزی، ۴۷ پیوند عضو در بیمارستان‌های کشور انجام شده است. در حوزه بهداشت و بیماری‌ها حدود ۴۰۰ هزار مورد مراقبت بهداشتی از مرز‌ها انجام شد.

وی افزود: بیش از ۱۷ هزار بازدید از مهمانسرا و هتل انجام شد، در اورژانس پیش بیمارستانی ۳۰۰ هزار مأموریت انجام شد و ۴۲ هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

در ادامه این مراسم، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، گفت: تمامی کادر سلامت در ایام نوروز در صحنه حضور داشتند، هیچ بیمارستانی تعطیل نبود و بیش از هزار بیمارستان در آماده باش بودند.

وی با اشاره به رشد ۱۷ درصدی مأموریت‌های اورژانس در نوروز ۱۴۰۲، افزود: میزان مراجعات به بیمارستان‌ها نیز ۵۱ درصد رشد داشت. همچنین، ۱۶۰ هزار عمل جراحی در ایام نوروز انجام شد که فقط ۳۵ درصد این تعداد، عمل جراحی اورژانسی بوده است.

وزیر بهداشت گفت: ۲۶ هزار نیروی اورژانس در جاده‌ها حضور داشتند و ۱۰۷۳ نفر احیای قلبی شدند، ۱۳۴ هزار نفر توسط نیرو‌های اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.

عین‌اللهی افزود: در ایام نوروز ۴.۵ میلیون مراجعه به بیمارستان‌ها داشتیم که باید از زحمات کادر درمان در این خصوص تقدیر کرد.

سیدکمال هادیانفر، رئیس پلیس راهور فراجا نیز در این مراسم گفت: یکی از مسائلی که پلیس را با کادر درمان پیوند می‌زند حوادث ترافیکی است.

وی گفت: در سال ۸۳ سالانه ۲۸ هزار نفر در حوادث ترافیکی در ایران جان می‌باختند، که با تلاش‌های صورت گرفته این روند کاهشی شده و در سال‌های اخیر به ۱۶ هزار فوتی رسیده است.

هادیان فر افزود: اکنون به ازای هر ساعت تقریباً دو نفر بر اثر تصادف جان خود را از دست می‌دهد و به ازای هر نفر ۲۵ نفر مجروح داریم. تصادفات بحث جدی است که همه دنیا، چه کشوهای پر درآمد چه کم درآمد به آن توجه دارند و در کشور ما ۷ درصد از تولید ناخالص ملی صرف تصادفات می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: باید ببینیم کشورهای دیگر در ۲۰ سال گذشته کشورهای دیگر چه اقداماتی برای کاهش تصادف انجام داده‌اند، برخی کشورها می‌پذیرند در تصادف مجروح داشته باشند اما نمی‌پذیرند که جان باخته داشته باشند. این کشورها طرح zero را اجرا کردند، ۵ اقدام اثربخش در دستور کار آنها بوده است.

رئیس پلیس راهور فراجا با بیان اینکه بیش از ۵ هزار نقطه حادثه خیز در کشور داریم گفت: بیش از ۸۰۰ نقطه پر تصادف داریم که وزارت راه مکلف شده آنرا اصلاح کند.

هادیان فر گفت: قوانین در کشور ما بازدارنده نیست، در سال گذشته ۱۷ هزار نفر در حوادث رانندگی جان باختند ۲۵۰۰ راننده عامل این تصادفات بودند. موضوع قوانین بسیار جدی است و مجلس باید نقش خود را در این خصوص انجام دهد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار