مهدی حسینپور، مدیرکل استاندارد کرمانشاه از صدور ۲۹ پروانه کاربرد نشان حلال در سال ۱۴۰۱ توسط این ادرهکل خبر داد و گفت : با صدور ۲۹ پروانه استاندارد حلال رتبه اول را در منطقه (بین استانهای همدان، مرکزی، کردستان، خوزستان، ایلام و لرستان) و رتبه ششم را در بین ۳۱ استان کشور کسب کردیم که با توجه به تعداد واحدهای صنایع غذایی مستقر در استان کسب این رتبه بسیار ارزشمند و با اهمیت است.
وی ادامه داد: این اداره کل با صدور ۸ پروانه حلال برای فرآورده روغن حیوانی کرمانشاهی نقش مهمی در توسعه صادرات این محصول بومی و سنتی کرمانشاه ایفا کرده است.
مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه در خصوص اهمیت نشان حلال، گفت: حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشورهای اسلامی و غیر اسلامی است.
وی افزود: رعایت استانداردهای حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشورهای اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشورهای غیراسلامی ضروری است.
حسینپور ابراز امیدواری کرد، که با اجرای فعالیتهای استانداردهای حلال کشور جمهوری اسلامی ایران بتواند سهم قابل توجهی از تجارت جهانی حلال را از طریق صادرات غیرنفتی به خود اختصاص دهد. بطوریکه طبق برنامه سازمان ملی استاندارد با همت مسؤولین و تلاش صاحبان صنایع، ایران موفق شود رتبه نخست تجارت حلال تا سال ۱۴۱۴ را در سطح کشورهای منطقه و قرار گرفتن در بین ۵ کشور اول عضو سازمان همکاریهای اسلامی را کسب کند .