ارتباط خاندان سلطنتی انگلیس با تجارت برده داری در آفریقا با انتشار اسنادی تاریخی در این خصوص بر ملا شد.

 پس از انتشار اسنادی که نشانگر انتقال یک هزار پوند از یک شرکت آفریقایی فعال در برده داری به ویلیام سوم پادشاه انگلیس در قرن هفدهم بوده است، چارلز، پادشاه انگلیس اجازه تحقیق درباره ارتباط تاریخی خاندان سلطنتی انگلیس با برده داری در دوران استعماری را صادر کرد.

 به گزارش شبکه آرتی، گروهی از روزنامه نگاران انگلیسی از چارلز، پادشاه انگلیس خواسته اند به دلیل ارتباط خاندان سلطنتی با برده داری عذرخواهی کند.

یک شهروند کنیایی در خصوص انتشار این اسناد گفت: ما نمی‌توانیم در این باره تحقیق کنیم. آن‌ها خودشان باید بیایند و بگویند واقعا چه اتفاقی افتاده است، زیرا همه کسانی که در تجارت برده داری فعالیت می‌کردند به دنبال کشوری برای اجرای مقاصدشان بودند. خاندان سلطنتی انگلیس می‌داند در گذشته چه اتفاقی افتاده است. در آن زمان خاندان سلطنتی از برده داری سود می‌برد. خاندان سلطنتی باید غرامت بپردازد.  

شهروند کنیایی دیگری گفت: ما تجربه برده داری را در کشورمان داشتیم. آن‌ها باید عمل کنند، نه این که فقط بگویند این کار‌ها انجام شده است. خاندان سلطنتی انگلیس می‌داند که چه افتضاح‌هایی در آفریقا به بار آورده است. به آن کشور‌ها بروید و در عمل و نه در حرف شروع به جبران کنید.

به بردگی گرفتن سیاه‌پوستان که از قرن ۱۵ میلادی آغاز شده بود از قرن ۱۶ تا اوایل قرن ۱۹ در جهان رونق گرفت و انگلیسی‌ها در قرن ۱۷ و ۱۸ با ربودن انسان‌های آزاد به ویژه از غرب آفریقا و انتقال آن‌ها به آمریکا و اروپا به مهم‌ترین تاجر برده در جهان تبدیل شدند.

در قرن ۱۸ انگلیس با قدرت‌نمایی دریایی در مقابل رقیبان استعمارگرش یعنی هلند، فرانسه، اسپانیا و پرتغال به صاحب اصلی تجارت پرسود برده تبدیل شد. برآورد می‌شود نیمی از کل برده‌های جهان با کشتی‌های انگلیسی جابه‌جاشده‌اند و این کشتی‌ها برای حمل برده از آفریقا حدود ۱۰ هزار سفر انجام داده‌اند.

براساس اسناد و مدارک موجود، همه امور مربوط به تجارت برده از دزدیدن سیاه‌پوستان از روستا‌ها و قبایل آفریقایی گرفته تا فروش آن‌ها در کشور مقصد، تحت عنوان فعالیت تجاری و کاملا قانونی در انگلیس انجام می‌شد.

مجوز‌های تجارت برده را بنا به قوانین انگلیس نهاد سلطنت صادر می‌کرد و برای نمونه می‌توان به مجوز تأسیس شرکت سلطنتی آفریقا "رویال آفریقا" اشاره کرد که انگلیس را به بزرگ‌ترین صادرکننده برده به آمریکا تبدیل کرد.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فلفل
۱۵:۰۲ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
خاندان سلطنتی انگلستان عمدتا خبیث الولاده اند.
Iran (Islamic Republic of)
ایرانیومU-238.03
۰۹:۳۱ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
تمام مستندات قانونی باید تحت سازوکاری با نجهیزات پیشرفته تحت تدابیر شدید امنیتی پیگیری همه جانبه حداقل در حد یک وزارتخانه خصوصی تعجیل در اقدام شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۶ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
اگر از روباه ی مکار
غنایمی و ثروتی که از جنایت هایشون به جیب زدند
بگیرند
انگلیس فقیرترین کشور میشه
چونکه چند دهه مافیای رسانه در دستان خبیث انگلیس و امریکا بوده
خودشان را فرشته نجات بشریت جا زده اند
و مردمی که اهل تحقیق و تفحص نبودند
باور کردند و
غرب را نجات دهنده بشریت جا زدند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۲۸ فروردين ۱۴۰۲
چقدر ساده است این فرد کنیایی که درخواست غرامت و جبران از کشور استعمار گر بریتانیای صغیر را دارد
ارجاع میدهم شما را به این نکته که در جنگ جهانی اول ایران بی طرف بود و لی مورد تاخت و تاز و تجاوز به خاک و نوامیس مردم ایران توسط شوروی و دولت عثمانی از شمال و غرب ایران و بریتانیا از جنوب و مرکز قرا گرفت. بعد از خروج شوروی و عثمانی از ایران ، دولت بریتانیا یکه تاز میدان شده و با ایجاد قحطی بزرگ در سال 1297 شمسی موجب مرگ وحشتناک در حدود ده میلیون نفر از مردم ایران با قحطی و گرسنگی شد.بعد از جنگ هیاتی از ایران برای دریافت غرامت از انگلیس به خاطر اشغال و ایجاد قحطی در ایران علی رغم اعلام بیطرفی ایران در جنگ راهی این کشور شد که بدون پاسخگویی دولت بریتانیا از این کشور برگشت.
قابل توجه اینکه هیچ خانواده ایرانی نخواهد بود که عزیزی از گذشتگان خود را در این قحطی و تجاوز دولت بریتانیا از دست نداده باشد .
در اندیشه این اندک ایرانیان طرفدار بریتانیای صغیر مانده ام اگر این عزیزان گذشته و تاریخ دردناک کشور خود را بدانند از این به ظاهر متمدنین کروات زده اتو کشیده ولی خونخوران سفاک و جنایتکاران درنده خو طرفداری نخواهند کرد.
آخرین اخبار