آقای مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق گفت: برای سال ۱۴۰۲، ۱۴۰ برنامه تنظیم شده و ۳ محور اصلی دارد. بخشی از آن به توسعه نیروگاههای موجود و احداث نیروگاههای جدید مربوط میشود. بخشی از این برنامه در محور دوم به اقداماتی که باید در حوزه توسعه شبکههای انتقال، خطوط و پستهای برق در مناطقی که امکان افت ولتاژ وجود دارد، مرتبط خواهد بود.
سخنگوی صنعت برق با اشاره به محور سوم برنامهها گفت: اقدامات مدیریت مصرف محور دیگر این برنامه هاست و برنامه ریزیهایی در این حوزه صورت گرفته است.
این مقام مسئول با اشاره به توسعه ظرفیت نیروگاهی میگوید: امسال پیشبینی کردیم حدود ۷ هزار و ۷۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اصافه شود که هزار مگاوات آن مربوط به مدیریت مصرف توسط مشترکان خانگی، اداری و عمومی خواهد بود. در این بخش حدود ۳ هزار مگاوات، نیروگاههایی هستهد که توسط وزارت نیرو احداث خواهد شد. ۱۵۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاههایی است که پیش بینی شده توسط صنایع بزرگ کشور در مدار تولید قرار بگیرند.
به گفته سخنگوی صنعت برق، ۸۵۰ مگاوات نیروگاه تجدید پذیر، ۱۸۸ مگاوات نیروگاه مقیاس کوچک و حدود هزار مگاوات رفع محدودیت نیروگاههای فرسوده و قدیمی و ۷۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاههای آسیب دیده در برنامه ۱۴۰ اقدامه پیش بینی شده است.