دیانت در نشست ستاد مدیریت بحران گچساران افزود: بر اساس این ماده قانونی در موقع آتش سوزی در جنگلها همه مأموران دولتی اعم از لشکری و کشوری و شهرداریها که در نزدیکی آن محل باشند در مقابل تقاضای مأمورین جنگلبانی یا نیروی انتطامی یا بخشداری موظفند با همه تجهیزاتی که در اختیار دارند برای مهار آتش اقدام کنند.
او گفت: مأموران کشوری و شهرداری که در ایفای این وظیفه کوتاهی کنند بر حسب مورد طبق مقررات مواد ۵۸ و ۵۹ قانون استخدام کشوری مجازات میشوند، در مورد مأمورین لشکری تعقیب و مجازات آنان طبق مقررات و قوانین نظامی خواهد بود.
دیهیم خوب فرماندار گچساران هم با بیان اینکه با توجه به بارشهای مطلوب امسال که موجب غنی شدن مراتع شد گفت: منابع طبیعی و محیط زیست با برگزاری کلاسهای آموزشی و فراهم کردن امکانات و ایجاد آتش بر برای مقابله با آتشسوزیها آماده باشند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران نیز گفت: به منظور جلوگیری از گسترش آتش به جنگلها و مراتع این شهرستان طی چند سال گذشته ۶۰۰ کیلومتر آتش بُر در این مناطق ایجاد شد.
مجید نظری با بیان اینکه این میزان آتش بُر در بیش از ۹۵ درصد مناطق حادثه خیز این شهرستان ایجاد شده است بیان کرد: این میزان آتش بُر در ضلع شمالی شهر دوگنبدان، اطراف جنگلهای دست کاشت گچساران، کمربندی، رادک، انبار شاهی، تلخاب شیرین، ماهور باشت، خنگ بنار، گر گنجه ای، پلاک باغ انار و اسلام آباد ایجاد شد.