رسولی زاده سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر گفت: در راستای ارتقا سلامت و امنیت غذایی شهروندان تعداد ۳۰۰ نفر از بازرسان بهداشتی در قالب ۷۴ تیم بصورت شبانه روزی تا پایان ماه مبارک رمضان بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی، مراکز اقامتی، مجتمع های رفاهی خدماتی، اماکن عمومی و سایر مراکز حساس در شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی ایرانشهر بصورت مستمر نظارت دارند.
وی بیان کرد: با تشدید بازرسیهای بهداشت محیط در ایام نوروز تاکنون حدود ۱۵ هزار و ۲۳۲ بازدید در ساعات مختلف شبانه روز از مراکز عرضه موادغذایی شامل رستورانها، کبابی، ساندویچ فروشی انجام شده که در مجموع از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون مقدار ۴۱ تن و ۸۰۰ کیلوگرم موادغذایی و لبنی فاسد و تاریخ منقضی کشف و معدوم شد.
رسولی زاده تصریح کرد: در این طرح تعداد ۲۵۰ واحد صنفی متخلف شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شدند که از این تعداد ۶۱ مورد پلمب، تعداد هشت هزار و ۸۷۵ مورد سنجش انجام شده با دستگاه پرتابل و ۸۱۳ مورد بازدید گشت مشترک با سایر ادارات را در دستور کار خود قرار داده اند.