دکتر علی احمدی در تشریح این خبر با اشاره به انجام ۹ هزار و ۹۱۲ مورد بازرسی در طرح سلامت ماه مبارک رمضان اظهار داشت: این تعداد شامل ۵۹۲ مورد بازرسی از شیرینی فروشیها و کارگاههای قنادی و ۲۵۹ مورد بازرسی از محلهای تولید و تهیه و فروش اختصاصی زولبیا بامیه و شیرینیهای سنتی بود.
وی ادامه داد: همچنین ۲۴۲ مورد بازرسی از مراکز فروش آش و حلیم و۷ هزار و ۸۹۸ موارد بازرسی از سایر مراکز عرضه و فروش مواد غذایی انجام شده است.
بیشتر بخوانید
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری تعدا د بازرسی از مساجد و اماکن متبرکه را ۶۴۲ مورد و تعداد بازرسی مشترک با سایر دستگاهها را ۲۲۶ مورد اعلام کرد و گفت: در ایام تعطیلات نوروزی ۳ هزار و ۹۴۲ مورد کلرسنجی، ۳ هزار و ۷۴۹ مورد کلر سنجی مطلوب و ۱۷۳ مورد نمونهبرداری از آب آشامیدنی صورت گرفت.
دکتر احمدی تعداد نمونهبرداری مواد غذایی را ۷۹ مورد و تعداد کل سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی را ۵ هزار و ۵۱ مورد عنوان کرد.