رئیس نمایشگاه قرآن با اشاره به اینکه طرح قرآنی و ملی بشری در ۲۰ استان اجرا شده است، بیان کرد: در این مدت بیش از پنج هزار مربی تربیت شده است.

علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم تقدیر از فعالان تاثیرگذار طرح قرآنی و ملی بشری در سی امین نمایشگاه قرآن کریم با تبریک ولادت امام حسن مجتبی (ع) گفت: این مراسم با هدف یادآوری و بازخوانی طرح ملی بشری به عنوان اتفاقی مهم در فضای قرآنی کشور برپاشده است؛ رویدادی که یکسال و نیم قبل در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کلید خورد و با عملیاتی شدن در بیست استان کشور تاکنون پنج هزار مربی پرورش داده است.

معاف با یادآوری اهمیت قرائت و درک آیات قرآن از رهگذر آیات و روایات گفت: بر اساس پیمایش‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته، بخش بزرگی از دانشجویان کشور در روخوانی قرآن مشکل دارند و از آن جا که ارتباط آن‌ها با زبان عربی دچار اختلال است، از مراجعه به قرآن خوف دارند.

وی با اشاره به پیشینه شکل گیری طرح بشری گفت: این طرح در ابتدا در برخی محافل حرفه‌ای قرآن کریم در تهران کلید خورد تا هر فرد با هر سطح سواد بتواند بر اساس یک مدل آموزشی با قرآن انس بگیرد. بر این اساس هر فرد طی مدت سه تا هفت روز از طریق شنیدن و مشاهده، با کلمات کلیدی قرآن کریم آشنا می‌شود.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر لزوم حرکت به سمت اجرای طرح بشری در آموزش و پرورش گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته قرار است در آزمون استخدامی پیش رو وزارت آموزش و پرورش، آن‌ها که در دو سال اخیر در موسسات قرآنی فعالیت داشته اند نیز امکان حضور در آزمون را داشته باشند.

گفتنی است، در ادامه این مراسم از مدیران و مربیان فعال و تاثیرگذار در اجرای طرح قرآنی و ملی بشری تقدیر به عمل آمد، سپس گروه سرود و همخوانی طه به اجرای قطعاتی در مدح و منقبت امام حسن مجتبی (ع) پرداختند.

یادآور می‌شود، سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم از ۱۲ تا ٢۶ فروردین با شعار «میخوانمت» در مصلی امام خمینی (ره) تهران برپا می‌شود. زمان بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۷ تا ٢۴ خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.