رضا بهراملو افزود: پارسال ۴۷ هزار و ۱۵۶ تن گوشت سفید و ۱۲ هزار و ۲۴۰ تن تخم مرغ تولید شده است.
او گفت: پارسال همچنین ۲۹۴ هزار و ۲۷۰ تن شیر خام در دامداریهای استان همدان تولید شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان میزان تولید عسل را در سال گذشته سه هزار و ۴۱۲ تن عنوان کرد و گفت: پنج هزار تن انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی تولید و چهار میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه انواع ماهیان زینتی رها سازی شد.
بهراملو تولید ۸/۵ میلیون بچه ماهی سردآبی و گرم آبی در ۵۲۵ واحد پرورش ماهی را از دیگر فعالیتهای جهاد کشاورزی استان دانست.
او تصریح کرد: ۱۳ شرکت دانش بنیان نیز در حوزه کشاورزی در سطح استان همدان ایجاد شد.
همدان یکی از قطبهای مهم کشاورزی کشور است، که این استان با وجود داشتن ۲.۱ درصد از وسعت کشور، ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.
استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی (آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.