خلیل عوضزاده اظهار داشت: طی اقدامی جهادی بیش از دو هزار و ۲۰۰ مشترک منطقه «کوچینگ و آبگاه» شهرستان نیکشهر از برق مطمئن و پایدار بهرهمند شدند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به درخواست مردم این منطقه مبنی بر لزوم بهبود ولتاژ شبکه برق، این موضوع به صورت ویژه در دستور کار پرسنل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان قرار گرفت و پس از انجام بررسیهای لازم، لزوم احداث خط جدید به طول ۱۹ کیلومتر در منطقه صعبالعبور کوهستانی مصوب شد.
وی ادامه داد: مشترکان برق منطقه کوچینگ و آبگاه در انتهای خط نیکو جهان از محل تغذیه پست فوق توزیع نیکشهر به طول ۱۹۰ کیلومتر شبکه اصلی و فرعی قرار داشتند، که در فصل تابستان با توجه به شدت گرما و وارد مدار شدن لوازم سرمایشی به شبکه برق، مشترکان این منطقه دچار مشکل نوسانات و افت ولتاژ میشدند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: این پروژه از اواخر اسفندماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد که اخیراً به پایان رسیده است.
عوض زاده، کوهستانی و صعب العبور بودن مسیر، عدم امکان تردد ماشین آلات سنگین، گرمای بیش از ۵۰ درجه، عدم راه دسترسی و ... را از جمله چالشهای اجرای این پروژه دانست و افزود: تمامی تجهیزات مورد نیاز این خط به صورت دستی منتقل و در ارتفاع بیش از ۲۵۰ متری از سطح زمین احداث شده است. ۱۹ کیلومتر شبکه فشار متوسط با اعتبار ۸۰ میلیـ ـ. ـارد ریـ. ـ ـال، حجم اجرایی این پروژه مهم است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: یکی دیگر از اهداف اجرای این پروژه، رینگ شدن و مانورپذیری شبکه برق منطقه کوچینگ و آبگاه است که این موضوع کمک زیادی به کاهش خاموشی در شرایط بحرانی میکند.
وی با بیان اینکه جهت رفع مشکل منطقه کوچینگ و آبگاه دو راه حل موقت و دائمی مورد توجه قرار گرفت، گفت: احداث خط جدید و اتصال شبکه برق این منطقه به فیدر ملوران از محل تغذیه پست فوق توزیع بنت برای رفع مشکلات ولتاژ این منطقه در کوتاه مدت، و احداث پست فوق توزیع هیچان در این منطقه به عنوان اقدام بلندمدت پیشنهاد شده است.