مدیر جهاد کشاورزی سراوان از تداوم گرده افشانی در سه هزار و ۵۰۰ هکتار نخلستان این شهرستان خبر داد.

ایرج رستم زهی  گفت: گرده افشانی یکی از مهم‌ترین مراحل تولید خرما است و تأثیر بسزایی در میزان تولید و بهبود کیفیت خرما دارد و از نیمه دوم اسفند ماه هر سال در سراوان آغاز و دهه سوم اردیبهشت به اتمام می‌رسد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سراوان گفت: سطح زیر کشت نخیلات در سراوان سه هزار و ۵۰۰ هکتار است که بیش از ۴۰ رقم خرما در شهرستان شناسایی شده و سالانه ۱۸ هزار تن ارقام مختلف خرما از این نخلستان‌ها برداشت می‌شود.

رستم زهی اضافه کرد: به منظور توسعه نخلستان‌های تجاری و ارتقای کمی و کیفی تولید خرما، حذف نخل‌های مسن و جایگزینی نخل‌های جدید با همکاری کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی در دست اجراست.

شایان ذکر است هامین یا فصل برداشت خرما در سراوان از خرداد ماه آغاز خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.