رئیس مرکز بهداشت استان قم از پلمب ۱۸ واحد صنفی متخلف در طرح سلامت نوروزی خبر داد و گفت: در راستای اجرای این طرح ۸ هزار و ۸۵۲ کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد معدوم سازی شد.

سیامک محبی گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ با تشدید نظارت‌های بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی، زائرسراها، هتل‌ها و مهمانپذیر‌ها آغاز و ۱۴ فروردین پایان یافت، اما به دلیل همزمانی با ماه مبارک رمضان، تشدید نظارت‌ها با تاکید بر رعایت بهداشت در مساجد، اماکن متبرکه، ایستگاه‌های صلواتی، قنادی‌ها، مراکز تهیه زولبیا بامیه، کبابی‌ها و حلیم پزی‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

رئیس مرکز بهداشت استان قم گفت: در طرح سلامت نوروزی امسال بالغ بر ۴ هزارو ۱۳۱ نظارت بهداشتی، توسط کارشناسان بهداشت محیط در سطح استان قم انجام شد.

محبی با بیان اینکه ۳۷۶ مورد نظارت در قالب گشت مشترک با دیگر سازمان‌های نظارتی صورت گرفته است افزود: در طی این مدت ۸ هزار و ۸۵۲ کیلو مواد غذایی غیرقابل مصرف و فاسد معدوم سازی شدند.

او ادامه داد: در این بازدید‌ها ضمن انجام نمونه برداری از ۸۴ مورد مواد غذایی مشکوک و ۱۱۸۱ مورد کلرسنجی و کنترل کیفی آب شرب، تعداد ۱۹۹ اخطاریه بهداشتی صادر و ۱۸ واحد صنفی متخلف از جمله ۶ قلیانسرا و ۵ واحد قنادی پلمب شدند.

رئیس مرکز بهداشت استان قم بیان کرد: تعداد ۱۲۸ مورد شکایت مردمی ارجاع شده، توسط کارشناسان مورد پیگیری و رسیدگی قرار گرفت که بیشترین موارد آن مربوط به صنوف رستوران، کبابی، نانوایی و سوپرمارکت‌ها بوده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.