محسن مسعودیانراد با بیان اینکه کمیته امداد برای ماه رمضان چند برنامه محوری را در نظر گرفته است گفت: حدود ۱۵۰ هزار وعده غذایی، ۱۵ هزار سبد کالا را برای خانوادههای نیازمند در نظر گرفته ایم و سفرههای افطار را به همت مردم و خیران صاحب نام به وسعت کل استان طراحی کردهایم که بالغ بر ۸۰ درصد رشد نسبت به سال گذشته نیز پیشبینی شدهاست.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم افطاری و اطعام، اکرام ایتام و فطریه سه برنامه محوری این نهاد در ماه رمضان ذکر کرد و گفت: امسال به شکل ویژه ارتباط با مسجد جمکران به عنوان یک مرکز معنوی نیز برقرار شده و پویش اطعام مهدوی به شکل کشوری درحال انجام است.
مسعودیان همچنین با بیان اینکه در ماه رمضان سال گذشته موفق به جذب ۱۱۰ میلیارد ریال اعتبار برای خانوادههای محروم شدیم گفت: امسال نیز با هدف گذاری که انجام دادهایم، بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال تخصیص یافته که در سه قالب افطاریهای ساده، توزیع غذای گرم و سبد کالا برای خانوادههاست.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم یادآور شد: استان قم باعث و بانی این جریان بوده و امیدواریم با این فرهنگ سازی، بتوانیم امر خدمات برای خانوادهها و مباحث فرهنگی و معرفتی را بهتر از گذشته انجام دهیم.
مسعودیانراد دربخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: در مبحث ایتام اهتمام ویژهای را انجام دادیم و پروندههای مددجویی را مورد به مورد بررسی کردیم، با توجه به اینکه تعداد زیادی ورودی و پروندههای جدید را در کمیته امداد استان در اختیار گرفتیم، آمارهای خانوادهها و فرزندان احصا شده، به منظور جذب چهارهزار حامی برای طرح ایتام و بهویژه طرح محسنین برنامهریزی شد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) قم گفت: هم اکنون ۲۰ هزار و ۴۰۰ خانوار مستمری ماهانه از کمیته امداد دریافت میکنند و سال گذشته تعداد خانوارهای تحت پوشش رشد منفی و کاهشی داشته، شناسایی خانوادههای جدید به خصوص در دهکهای اول و دوم در دستورکار قرار گرفتهاست.
او ادامه داد: تلاش داریم تا استحقاقیابیها به روز شود، و خانوادههایی که شرایط لازم برای بهرهمندی از خدمات کمیته امداد را دارند، جایگزین خانوادههای خروج از خدمت شوند.
مسعودیانراد در بخشی از سخنان با اشاره به اینکه امسال هم مانند سالهای گذشته در شب بیستویکم ماه رمضان یک برنامه محوری را خواهیم داشت افزود: در این برنامه با کمک مردم خیرخواه بحث اطعام ایتام همچنین فعالیتهای دیگری مانند توانمندسازی و اشتغال برای خانوادههای بیبضاعت را پیگیری خواهیم کرد، البته قابل ذکر است که تمام برنامههای کمیته امداد امام خمینی قم دراین ماه با یک پیوست قرآنی، فرهنگی و مهدی همراه است.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی قم نیز با اشاره به هفت هزار دانشآموز و دانشجوی تحت پوشش گفت: این آمار متشکل از ۶ هزار و ۳۰۰ دانشآموز و ۷۰۰ دانشجو است و تمام این افراد زیر چتر حمایتی حامیان قرار گرفتهاند.
عباس جوشقانیان با ذکر این نکته که هنوز حدود ۵۰۰ دانشآموز و دانشجو داریم که فاقد حامی هستند گفت: تا پایان ماه رمضان کل دانشآموزان و دانشجویان دارای حامی میشوند و قم نخستین استانی است که دراین زمینه موفق عمل کردهاست.
او گفت: کلیه شهروندان میتوانند با ارسال عدد یک به سامانه ۳۰۰۰۳۳۲۵ آمادگی خود را برای حمایت از دانشآموزان و دانشجویان اعلام کنند.
او افزود: قم درطرحهای اکرام ایتام و محسنین رتبه سوم کشوری را دارد و سال گذشته، سال پرفروغی را در این طرحها پشت سرگذاشتیم و اکنون تعداد حامیان به ۳۳ هزار نفر رسیده است.
جوشقانیان همچنین بیان کرد: سرانه واریزی در استان برای طرحهای ایتام و محسنین بالاتر از میانگین کشوری، در ایتام سرانه به ۱۰ میلیون ریال افزایش یافته، در محسنین نیز سرانه کشوری چهارمیلیون ریال و در قم پنج میلیون و ۵۰۰ هزار ریال است.