قاسم محمدی گفت: ذرت بذری کشت شده در شرکت، پس از برداشت در فصل پاییز و با طی مراحل فرآوری و بستهبندی، مراحل ثبت و گواهی بذر و نهال، در اختیار کشاورزان ذرتکار کشور قرار میگیرد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: ذرت جزو گیاهان یک ساله و با ارزش اقتصادی بالا هست که در زمینهای کشاورزی با خاک فقیر نیز به خوبی رشد میکند.
محمدی ادامه داد: تولید ذرت بذری در مغان، علاوه بر جلوگیری از خروج ارز از کشور، زمینه را برای جهش تولید این محصول در کشور فراهم میکند.
او با بیان اینکه جایگاه ذرت بذری شرکت کشت و صنعت مغان باید ارتقا یابد، افزود: بخشی از زراعت کشت و صنعت مغان با رویکرد تولید علوفه به کشت ذرت اختصاص داده شده و در نظر داریم بذر نخود علوفهای و تریتیکاله (ترتیکاله که از تلاقی گندم و چاودار به وجود میآید بیشتر شبیه گندم است) را هم تولید و روانه بازار کنیم.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان اظهار کرد: با توجه به بحران آب در کشور و منطقه باید رویکرد شرکت کشت و صنعت مغان در مدیریت مصرف آب تعدیل شود و ضروری است در کشت محصولات از آبیاری تیپ (نوارهای آبیاری قطرهای) استفاده شود.
محمدی بیان کرد: شرکت در مراحل عبور از داشت و در آستانه ورود به مرحله برداشت محصولات قرار گرفته و باید از هم اکنون تمهیدات لازم در برداشت محصولات زراعی و باغی در این شرکت صورت بگیرد.
او با اشاره به برنامه این شرکت برای افزایش آبیاری زیرسطحی (آبیاری به کمک لولهها و نوارهای قطرهای) در این شرکت گفت: امسال طرح آبیاری زیرسطحی در ۱۰۰ هکتار یونجه و ۱۰۰ هکتار از باغات میوه در شرکت اجرایی خواهد شد.
محمدی همچنین با اشاره به کمبود نهادهها و افزایش سرسامآور قیمت نهادههای دامی ناشی از آزادسازی قیمتها گفت: برای تامین این نهاهها مجبور هستیم ماهانه بجای ۸۰ میلیارد ریال ۷۰۰ میلیارد ریال هزینه کنیم.