سیدمحمود فاطمی اظهار داشت: مانند سالهای گذشته بازرسین گروه «سلامت محیط و کار» مرکز بهداشت زاهدان در قالب طرح «سلامت نوروزی» در هفتههای منتهی به نوروز و نیز از ابتدای سال تا ۱۳ فروردین بدون وقفه مشغول خدمترسانی بودند.
رئیس مرکز بهداشت زاهدان افزود: در این طرح که با حضور ۶۰ بازرس بهداشت محیط انجام شد علاوه بر مراکز داخل شهر و روستا تعداد ۵۹ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی نیز مورد بازرسی قرار گرفت؛ همچنین تعداد نمونهبرداری از آب و مواد غذایی در مناطق تحت پوشش مجموعاً ۳۱۲ مورد بوده است.
وی بیان کرد: در جریان این نظارتها ۳.۵ تن مواد غذایی تاریخ گذشته و غیرقابل مصرف انسانی جمعآوری و برای ۷۵ مورد از مراکز تهیه و توزیع اخطار صادر شد و برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند. همچنین از ادامه فعالیت ۱۴ مرکز نیز جلوگیری به عمل آمد.
فاطمی خاطرنشان کرد: نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه آش و حلیم و نیز قنادیها با جدیت در ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز اظهار داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون بیش از ۵ هزار ۶۴۱ بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زاهدان انجام شده و تا پایان ماه مبارک رمضان تمامی اماکن، قنادیها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی تحت کنترل و نظارت ویژه بازرسان بهداشت محیط قرار دارند.
مهدی زنگنه افزود: به منظور افزایش اطمینان از سلامت و بهداشت مواد غذایی، ۱۶۵ بازرس بهداشت محیط در شهرهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر نحوه فعالیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، رستورانها و قنادیها نظارت کامل خواهند داشت.
وی خاطرنشان کرد: در دهه اول ماه مبارک رمضان ۴۴ واحد صنفی به مراجع قضایی معرفی شدند و ۲۲ واحد به علت عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب شد. در این بازرسیها ۲.۵ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و یا فاقد مشخصات بهداشتی جمعآوری شده است.