جذب بیش از۴۰۰ دانشجوی شهریه پرداز خارجی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای

مدیرکل بین الملل دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام کرد: شعبه دانشگاه فنی و حرفه ای در کشور مالی تاسیس می شود

فرج اله طالبی مدیرکل بین الملل دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت : دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دلیل مزیت‌های خاصی که نسبت به سایر دانشگاه‌ها دارد و اینکه وظیفه آن تربیت تکنسین‌های کاربلد در حوزه‌های مختلف فنی و خدماتی است، نیاز تمام کشور‌های منطقه و ایران است، در اکثر بازدید‌هایی که توسط مسئولان دانشگاهی کشور‌های دیگر از دانشگاه فنی و حرفه‌ای صورت می‌گیرد، وقتی از امکانات دانشگاه و ماموریت آن آگاه می‌شوند، بسیار به این حوزه علاقه نشان می‌دهند.

وی ادامه داد: برای نمونه در دوسال گذشته بیش از۴۰۰ دانشجوی شهریه پرداز خارجی از کشور‌های لبنان، عراق، سوریه، افغانستان پاکستان، و آذربایجان جذب کرده ایم، در حال حاضر مشغول فراهم کردن زیر ساخت‌های رفاهی آنان هستیم، چون زیر ساخت‌های بین المللی دانشگاه، زیرساخت بسیار مناسبی است از نظر امکانات و تجهیزات در سطح بسیار خوبی قرار دارد و خود دانشجویان نیز به این مسئله اذعان دارند.

مدیرکل بین الملل دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: دانشجویانی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای مشغول تحصیل می‌شوند در کمترین زمان می‌توانند لیسانس خود را دریافت کرده و وارد بازار کار شوند، ۷۰ درصد دوره‌های دانشگاه، عملی است یعنی در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برگزار می‌شود، دانشجو در مدت کوتاه تری یعنی در دوسال می‌تواند وارد بازکار شده و حتی کارآفرینی کرده و افراد دیگر را مشغول به کار کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تفام نامه‌هایی با کشور‌های دیگر از جمله لبنان و عراق منعقد کرده و تمرکز خود را برروی همکاری با آفریقا گذاشتیم. اقدامات لازم برای تاسیس «شعبه فنی و حرفه‌ای در کشور مالی» انجام شده، زمینی به مساحت ۲۷ هکتار در اختیار دانشگاه قرار داده و ساختمان دانشگاه نیز تامین شده است و کار‌های مربوط به تجهیز آن از مجاری دیپلماتیک و وزارت خارجه انجام می‌شود.

مدیرکل بین الملل دانشگاه فنی و حرفه‌ای ادامه داد: همچنین دفتر همکاری‌های مشترک دانشگاه فنی و حرفه‌ای در بیروت لبنان در موسسه الافاق که موسسه مهارتی لبنان است شعبه‌ای تاسیس کرده و تفاهم نامه خوبی هم برای جذب دانشجوی لبنانی منعقد شده و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت مهارتی در حوزه‌های مختلف به ویژه نفت و گاز در لبنان از خواسته‌های وزیر کار این کشور بود که در دست اقدام است.

وی درباره همکاری با کشور آلمان در زمینه بین المللی نیز افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای پنج تفاهم نامه با کشور آلمان امضا کرد که در حوزه‌های سرمایش، گرمایش، ایرکاندیشن بود و ۲۵ نفر از اساتید این دانشگاه برای دوره آموزشی تکنولوژی‌های نوین سرمایش به آن کشور اعزام شدند، در بحث اراسموس نیز ۲۵ نفر از اساتید در دوره‌های کوتاه مدت برق خودرو، مکانیک خودر، الکترونیک و گیر بکس خودرو به کشور رومانی اعزام شدند، چون بیشتر مونتاژ کارخانه‌های رنو و پژو در کشور رمانی انجام می‌شود.

طالبی افزود: سال گذشته هم موفق شدیم در دوره‌های کوتاه مدت تعدادی از اساتید دانشگاه را در۴ رشته دیگر در قالب اراسموس به رومانی اعزام کنیم.

وی درباره اینکه چند درصد تفاهم نامه‌های دانشگاه اجرا شده است افزود: ما مطمئن هستیم و با اطمینان می‌گوییم بیش از ۵۰ درصد بند‌های تفاهم نامه ما اجرا شده و درحال اجرا است.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار